Jobbet Bred roll inom ekonomi, projektledning, order och administration till MRG Wines har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Bred roll inom ekonomi, projektledning, order och administration till MRG Wines publicerad av SJR AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Om företaget                            
MRG Wines AB är ett svenskt vinhus som utvecklar, producerar och distribuerar alkoholfria viner. Vår vision är att göra alkoholfria drycker av hög kvalitet mer tillgängliga. Våra drycker har sitt arv från gamla klassiska hantverk men med en ny patenterad teknik skapar vi moderna alkoholfria viner. Vi ställer höga krav på våra tillverkare när det gäller produktion av druvor och slutproduktens kvalitet och karaktär. Vi erbjuder alkoholfria drycker där smaker och aromer har haft möjlighet att växa på grund av den unika avalkoholiseringen. Ett bra alternativ så att alla kan njuta av smaker, dofter och upplevelser! Det ska vara lika naturligt att välja ett glas utan alkohol som med alkohol.

Besök gärna vår hemsida www.mrgwines.com

Vill du vara med och utvecklas på ett spännande entreprenörsdrivet bolag som växer snabbt?

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en person som vill arbeta i en bred roll med ekonomi, projektledning, order och administration. Din tyngdpunkt kommer att vara inom ekonomi. Du kommer att arbeta med fakturering, löpande redovisning och du kommer även att ha fokus på prognoser, uppföljning och styrning framåt.

I din roll ingår även orderhantering, lageravstämning, delaktig och anordna event, boka resor och övrigt förekommande administration på ett mindre bolag. Vi är ett snabbt växande bolag och rollen kan komma att ändras med tiden vi växer. Det finns stora möjligheter att växa och utvecklas i bolaget.

Bakgrund
Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom ekonomi och har arbetat några år med ekonomi, projektledning eller likande. Vi arbetar mycket internationellt så du behöver vara flytande i engelska i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet från att ha arbetat med sociala medier är det ett stort plus. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för it och system. Vi arbetar i Fortnox och erfarenhet från det ser vi som positivt.

Som person är du driven, serviceinriktad och inte rädd för att hugga tag i saker och ta egna initiativ. Du är noggrann och strukturerad har en hög arbetsmoral. Du är förändringsbenägen, flexibel och hittar alltid lösningar istället för att se problem. Du trivs med att arbeta i en entreprenörsdriven miljö där det händer mycket och ingen dag är den andra lik.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Sweden AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

teamtailor-153372-66242

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till