Jobbet Industrielektriker med utvecklingsmöjlighet inom elkonstruktion! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Industrielektriker med utvecklingsmöjlighet inom elkonstruktion! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning


Har du erfarenhet som industrielektriker? Här utvecklas du i en kombinerad roll där elkonstruktion är en del av arbetet, samtidigt som du får arbeta med praktiskt elarbetet i industrin. En stimulerande blanding av praktiskt och administrativt arbete! Här har du chansen att utvecklas och påverka på ett företag som ligger i framkant!

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som industrielektriker är en varierande roll där det finns stora möjligheter att bredda dina kunskaper! Rollen som industrielektriker innebär en mix mellan fältarbete i industrin, elkonstruktion samt administration. Du kommer att bli en del av ett mindre team om tre där du arbetar i nära samarbete med erfarna kollegor. Du får en grundlig introduktion i rollen och företaget, du utbildas inom CAD och elkonstruktion då det utgör 60% av tjänsten. Ingen förkunskap inom elkonstruktion krävs utan din bredare elkunskap är avgörande.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Utföra löpande underhåll på företagets el-/instrumentutrustning
• Ansvara för olika projekt inom elkonstruktion, uppdatera och konstruera elschema/ ritningar
• Utföra service- och underhållsarbeten såsom felsökning, reparation, utbyte av komponenter
• Utföra förbättringar och programmering inom automationssystem
• Arbeta med datoriserat underhållssystem
• Ingå i avdelningens jour- och beredskapsgrupp

Om företaget
Vår kund är en av världens ledande producenter av aluminiumfluorid, som används för att minska energiförbrukningen vid tillverkning av aluminium. Företaget grundades på 70-talet med huvudfokus på att förädla biprodukter från andra kemiska processindustrier. Företagets tillverkningsprocess genererar även två biprodukter, kiseldioxid och kalciumfluorid som båda säljs till främst cementindustrin.

Detta är ett stabilt företag som gör stora investeringar framåt. Företaget präglas av en familjär stämning med korta beslutsvägar!

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet som industrielektriker som vill utvecklas och bredda dina kunskaper. Vi ser såklart att du har ett tekniskt intresse och en vilja att arbeta inom industrin. Du har förmågan att vara självgående som industrielektriker, och trivs att arbeta både självständigt och i team.

Skallkrav:
• Minst ett års arbetserfarenhet som industrielektriker
• Svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet av elkonstruktion/ CAD
• Arbetat med något av följande: PLC, Rockwell, Mitsubishi eller ABB

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid, Jour var 4:e vecka
Ort: Helsingborg

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, missa inte möjligheten! Sök idag!

Referens

21388

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till