SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Brandlarmstekniker - Nordic LEVEL Technology AB Stockholm jobb i på Exelect AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Brandlarmstekniker - Nordic LEVEL Technology AB Stockholm på Exelect AB

Brandlarmstekniker - Nordic LEVEL Technology AB Stockholm

Exelect AB Heltid
Ansök på företagets hemsida

 

Nordic LEVEL Group är en av marknadens mest expansiva och moderna säkerhetsaktörer med balans mellan människa och teknik för att möjliggöra kundernas bästa och marknadens behov av utveckling och digitalisering. Koncernen grundades 1989, har ca 400 anställda och finns representerade i Norden. Nordic Level Group erbjuder heltäckande säkerhetslösningar för människor och tillgångar genom tre samverkande, kompletterande och framförallt balanserade divisioner Advisory | Technology | Operations. Koncernen har en unik sammansättning av kompetenser och expertis som täcker hela säkerhetssegmentet. LEVEL är certifierade enligt Great Place to Work®. Till vårt kontor i Sundbyberg söker LEVEL Technology nu ytterligare en duktig medarbetare. 

Brandlarmstekniker

 

Som Brandlarmtekniker hos LEVEL Technology kommer du att arbeta med installation, programmering samt driftsättning av kundanpassade integrerade brandsäkerhetslösningar. Du kommer att ingå i ett team som har stor kompetens inom säkerhet och vi kommer att komplettera dina förkunskaper med rätt utbildning så att du kan säkerställa effektiva lösningar till våra kunder.

Är du redan idag en effektiv och framgångsrik brandlarmstekniker som söker nya utmaningar? Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Är du i början av din yrkeskarriär och har ambitionen att bli en duktig brandlarmstekniker så är du också välkommen att söka. Kanske har du en säkerhetsutbildning och/eller erfarenheter från en liknande tjänst i en närliggande bransch. Kanske har du jobbat som elektriker eller installationstekniker. Eller är det så att du helt enkelt har fallenhet för praktiskt arbete, ett naturligt intresse för teknik samt starkt driv att lära dig och bli framgångsrik i ditt yrkesval?

Oavsett bakgrund så är du en produktiv person med hög arbetsmoral. Du är van att skapa värdefulla resultat både för kunder och arbetsgivare. Vi förutsätter att du har körkort samt behärskar det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift.

Du erbjuds en klart spännande och utvecklande tjänst i ett tryggt, stabilt och expanderande företag med familjär arbetsmiljö, högt i tak samt korta beslutsvägar. Gör du bra ifrån dig finns goda utvecklingsmöjligheter.

Verkar det intressant? Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så är du välkommen att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 18218.5.57843