Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

brand manager till elon group, örebro jobb i Örebro på Elon Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
brand manager till elon group, örebro på Elon Group AB

brand manager till elon group, örebro

Elon Group AB Örebro, Örebro län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du Elon Groups nya interna varumärkesambassadör? Vill du jobba nordiskt och i ett team med ambitiösa kollegor och få möjligheten att ta våra varumärken till nya höjder? Du driver utvecklingen för Elon Groups nya varumärken och är delaktig i den tillväxtresa företaget påbörjat. Har du dessutom ett glatt sinne, en sprudlande energi och en stor portion ödmjukhet? Då är du kollegan Elon Group söker. ansvarsområde.

Elon Group söker en Brand Manager som vill vara med på företagets spännande tillväxtresa genom att driva utvecklingen för alla deras egna varumärken -Elvita, Canvac och Nordanro- på den nordiska marknaden. Du blir Elon Groups interna varumärkesambassadör för egna varumärken och blir den som kommer att vara drivande för att få Elon-butiker och konsumenter att välja dessa varumärken.  Du kommer att utveckla och implementera varumärkets kommunikationsstrategi.
I ditt ansvar ingår att besöka och övervaka marknaderna i Norden, samtliga kategorier och tillhörande trender och initierar relevanta initiativ i linje med omvärldsbevakningen. Du analyserar, ombesörjer och stärker Elon Groups produktportfölj genom att projektleda och lansera nya produkter. Du är kontaktperson för frågor avseende marknadsföring gentemot Elon-medlemmar och leverantörer.

  • Du kommer att identifiera och offerera konsumentundersökningar för att underbygga strategiutvecklingen och stärka möjligheten för samtliga varumärkens tillväxt.
  • Du är delaktig i prissättning för samtliga varumärken och bevakar prissättningen på marknaden.
  • Du skapar presentationer av varumärkesaktiviteter och produktlanseringar och presenterar dessa såväl internt som externt.
I rollen kommer du att arbeta både på vårt huvudkontor i Örebro och på vårt kontor i Stockholm. Du rapporterar till Elon Groups CMO.

 


kvalifikationer.

För att lyckas i rollen har du en Master- eller Magisterexamen i Marknadsföring, affärsekonomi eller liknande. Du har 3-5 års erfarenhet av att ansvara för ett eller flera varumärken och erfarenhet inom sällanköpshandel är meriterande. Vi ser också att du har erfarenhet av att ta fram årliga varumärkesrevisioner och utifrån detta utveckla strategier och planer för framtiden.
Som person är du strukturerad, självgående, positiv och relationsskapande. Du är en driven lagspelare som engagerar och inspirerar andra, som gärna tar ett övergripande ansvar och som får med dig teamet på dina idéer. 
Vi ser också att du har en drivkraft att utvecklas i din roll och du har förmågan att identifiera och starta aktiviteter med fokus på förbättringar. 


ansökan.

Sista dag för ansökan är 17 augusti 2021

För information: Har du frågor så ber jag dig kontakta mig, Gabrielle Peteri, senior rekryteringskonsult, via mail [ Link removed ]  

 

Rekommenderade jobb

brand manager till elon group, örebro
Elon Group AB Örebro Heltid
Säljare till ACOEM AB, Göteborg
Säljpoolen Göteborg Heltidsanställd
Elon Group söker medarbetare till Teknisk support
Poolia Örebro Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201350769