Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Brand Manager / Produktchef inom FMCG för omgående start jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Brand Manager / Produktchef inom FMCG för omgående start på Bravura

Brand Manager / Produktchef inom FMCG för omgående start

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom FMCG? Trivs du med att arbeta affärsnära och arbeta med att utveckla varumärken? Vi söker dig som är självgående i rollen som Brand Manager och är tillgänglig för omgående start.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget.

Om företaget

I denna annons går vi inte ut med vilket företag rollen gäller, du kommer få reda på mer information vid ett inledande telefonsamtal.

Arbetsuppgifter

Som Brand Manager kommer du att arbeta både strategiskt och operativt. Du kommer arbeta i en roll där du hanterar och är delaktig alla aspekter av varumärkesmarknadsföring för vissa fokuserade varumärken i Norden, du kommer även ha en stark anknytning till det globala varumärkesteamet. I arbetsuppgifterna kommer du att arbeta för att implementera flera marknadsföringskanaler och sätta mål för att lokalisera globala varumärken samt utveckla lokala. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att äga marknadsföringen, jobba med reklam och utvecklingen av varumärken. Du kommer även arbeta mot säljteamet och ha en kommunikativ roll, där du skapar snygga presentationer för att få fram varumärket och sortimentet mot butik. Du kommer även i denna roll vara med och representera varumärket på kundmöten. Här kommer du in i en bred roll där du får möjlighet att vara med och forma ramarna för arbetssättet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Minst 3 års erfarenhet i en roll som Brand Manager eller liknande inom FMCG
• Mycket goda kunskaper i Office-paketet
• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas i rollen ser vi att du har en god kommunikativ förmåga som kan engagera och hantera både interna och externa intressenter. Vi ser också att du är en teamplayer som gärna hjälper dina kollegor om det behövs. I rollen behöver du också en god kunskap i att kunna analysera och tolka data. För att trivas i denna tjänst ser vi att du gillar att vara spindeln i nätet och att du drivs av att få saker gjorda, du har ett driv som hela tiden tar arbetet till ett nästa steg. Du drivs även av att starta och genomföra hela processer själv och är inte rädd för att fatta egna beslut.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: FMCG, produktchef, dagligvaruhandeln, stockholm, inköp, inköpare, brand manager, mat, livsmedel, omgående, konsultuppdrag, konsult, kategorichef

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3589501