Jobbet Brand Ambassador till Academic Work på deltid! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Brand Ambassador till Academic Work på deltid! publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du en student som älskar människor? Vill du vara del av ett energifyllt team av Brand Ambassadors som representerar Academic Work på alla möjliga event? Är du redo att utvecklas som person och bredda ditt nätverk? Läs då vidare!

Rollen som Brand Ambassador har överskridit alla mina förväntningar. Rollen har gett mig goda kunskaper inom marknadsföring, event och försäljning. Det är fantastiskt kul att träffa vår målgrupp Young professionals och hjälpa dem på vägen i sin framtida karriär. Det är ett perfekt extrajobb och det tillåter mig att puzzla ihop både jobb och skola. Jag har även upptäckt att Academic Work är ett företag som ser potentialen i unga människor och uppmuntrar oss att ta initiativ och utvecklas inom vår roll. Jag rekommenderar varmt att söka till rollen som Brand Ambassador, för ett kul extrajobb, underbara chefer, kollegor och meriterande erfarenheter.

så här beskriver en av dina framtida kollegor Amelia hur det är att arbeta som Brand Ambassador hos oss. Stämmer det överens med dig och din ambition är det kanske du som blir vår nästa Brand Ambassador?

Vi erbjuder dig att vara en del av vårt lokala ambassadörsteam där du kommer av vara en viktig resurs för vårt kontor vid tillsättning av våra uppdrag samt för vår marknadsavdelning. Som brand ambassador arbetar du med att informera studenter och unga akademiker om Academic Works verksamhet genom mässor, arbetsmarknadsdagar och andra event.

Du får möjligheten att samarbeta med Event Marketing Manager som är lokalt marknadsansvarig och övriga brand ambassadors som studerar på universitet och högskolor i regionen.

Kandidatprofil

Du kommer främst att arbeta med att:
* Representera Academic Work under arbetsmarknadsdagar, mässor och events och informerar om vår verksamhet och om lediga jobb.
* Hjälpa intresserade studenter att registrera sig i vår databas för att öka antalet jobbprenumeranter.
* Assistera Event Marketing Manager vid föreläsningar som Academic Work anordnar på högskolor och universitet i regionen.
* Hålla ögonen öppna för potentiella marknadsinsatser på ditt campus
* Affischera och nätverka på den ort där du studerar.
* Göra punktinsatser vid snabba tillsättningar samt informera om specifika tjänster.

* Studerar på en eftergymnasial utbildning och har minst tre hela terminer kvar
* Är flexibel och har möjlighet att arbeta med relativt kort varsel
* Har ett stort engagemang och driv och gärna tar egna initiativ
* Är van att tala inför grupp och är bra på att nätverka
* Har B-körkort

Vidare är du ambitiös och pålitlig. Det är meriterande om du har jobbat via Academic Work tidigare eller har erfarenhet av försäljning och marknadsföring. Naturligtvis är du även en medarbetare som lever våra värderingar!

Uppdraget startar med en utbildning där du får lära känna Academic Work samt får en introduktion i eventmarknadsföring. Detta är en möjlighet för dig att lära dig mer om marknadsföring och få relevant arbetslivserfarenhet.

Välkommen till oss. Till dig som vill lite mer. We reward ambition!

ÖVRIG INFORMATION

* Start: April
* Omfattning: Ungefär 1 dag i veckan, med varierande arbetstider
* Placering: Göteborg
* Kontaktuppgifter: Linn Karlholm, Talent Acquisition Manager

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitiongbg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Referens

15022486-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till