Jobbet Bovärdar till Willhem i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Bovärdar till Willhem i Göteborg publicerad av Willhem

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker engagerade och serviceinriktade bovärdar till vårt områdeskontor i Göteborg. Din huvuduppgift som bovärd är att under ledning av förvaltaren ansvara för fastighetsskötseln samt att vårda och utveckla våra relationer med hyresgästerna. 

Willhems fastigheter i Göteborg ligger främst i Biskopsgården, Bergsjön och Partille. Totalt har vi 3625 lägenheter i Göteborgsområdet.

I dina arbetsuppgifter ingår: 
- skapa och upprätthålla en bra relation till hyresgäster och rapportera hyresgästsynpunkter 
- utföra systematisk rondering enligt fastlagt schema 
- utföra besiktningar vid av- och inflyttning 
- planering och utförande av reparationer och löpande underhåll 
- hantera serviceanmälan, klagomål och reklamationer samt att återkoppla till hyresgästen 
- beställa och följa upp fastighetsförnödenheter och mindre entreprenadarbete 
- utföra tillsyn av ventilations-, värme och elsystem i våra fastigheter  

Kandidatprofil

Vem är du?
För att trivas i rollen måste du vara ansvarstagande, självständig och ha en hög servicekänsla. Du får mycket eget ansvar men blir också en del av ett team med härliga kollegor som träffas regelbundet på våra kontor i Göteborg. Vi har full fart när vi jobbar och trivs med att leverera högsta kvalitet till våra hyresgäster. 

Utbildning & erfarenhet: 
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot, eller påbyggnad inom, teknik och/eller fastighet. Har du erfarenhet av VVS, lägenhetsbesiktning, SBA (systematiskt brandskyddsarbete), ronderingsarbete eller el är det meriterande. Du bör ha god vana av att arbeta i datasystem. B-körkort är ett krav.

Willhem arbetar aktivt med vår värdegrund som innebär att vi är värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Dessa värderingar ser vi gärna ser att du delar och inspireras av. Willhem har kollektivavtal, friskvårdsförmåner och satsar en hel del på kompetensutveckling.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan bestående av CV samt personligt brev senast 30 april. Vi undanber oss ansökningar via e-post. Urval kan komma att ske löpande. Har du några frågor om tjänsten ber vi dig kontakta fastighetsförvaltare Hans Kristensson på telefon 031-7887056 eller hans.kristensson@willhem.se

Referens

n/a