Jobbet Bovärd till Chalmers Studentbostäder i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Bovärd till Chalmers Studentbostäder i Göteborg publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet inom fastighet och trivs i kontakten med hyresgäster och att ha en varierad arbetsdag? Är du serviceinriktad, lösningsorienterad och har ett praktiskt handlag? Då vill vi träffa dig!

Arbetsuppgifter
I rollen som bovärd kommer du att vara Chalmers Studentbostäders ansikte utåt i den dagliga kontakten med hyresgäster. Du hanterar serviceanmälningar, administration och uppföljning av ärenden, utför mindre felhantering och koordinerar beställningar till hantverkare och leverantörer. I dina arbetsuppgifter ingår även fakturahantering, teknisk besiktning av lägenheter samt ansvar för din fastighet som kontroll av brandskydd etc. På Chalmers Studentbostäders blir du en del av ett gott gäng kollegor och arbetar i nära samarbete med andra bovärdar och miljövärdar.

Vem är du?
Vi söker en serviceinriktad och händig problemlösare som trivs i en omväxlande tjänst med mycket kontakt med människor. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som bovärd eller inom fastigheter är det meriterande. Det viktigaste är att du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer, trivs med att på egen hand strukturera din arbetsdag och drivs av att leverera hög service. Du behöver därför vara självgående och ha öga för vad som behöver göras i fastigheten – alltid med fokus på den bästa boendemiljön för dina hyresgäster.

För denna tjänst behövs datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då du möter många internationella gäster. Ett krav för tjänsten är B-körkort.

Om Chalmers Studentbostäder
Chalmers Studentbostäder drivs som en stiftelse och grundades 1961 på initiativ av Chalmers Studentkår i samarbete med Göteborgs kommun. Chalmers Studentbostäder äger och förvaltar 2100 student- och forskarlägenheter i Göteborg. Grundidén är attraktiva boenden till rimliga hyror och lägenheterna ligger centralt och nära Chalmers båda campus, Johanneberg och Lindholmen. Hållbarhet, funktion och service är viktiga grundpelare i verksamheten och stiftelsen arbetar med en helhetssyn på boendet för att skapa goda förutsättningar för såväl effektiva studier som en avkopplande och stimulerande fritid. Läs gärna mer på hemsidan: www.chalmersstudentbostader.se

Anställningen
Arbetet är förlagt dagtid måndag-fredag. På torsdagarna är det öppet lite längre och du slutar istället vid lunch på fredagar. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Tillträdesdag sker enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Din anställning omfattas av kollektivavtal, årliga hälsokontroller samt friskvårdsbidrag.

Ansökan 
Låter detta som något för dig? I den här rekryteringen samarbetar Chalmers Studentbostäder med Lernia. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Amanda Kyldahl som du når på amanda.kyldahl@lernia.se

Ansökningarna hanteras löpande så tveka inte att skicka in din redan idag i form av CV och personligt brev. Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS. Inför anställning krävs ett utdrag från polismyndighetens belastningsregister.

Referens

53713

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till