Jobbet Bovärd / Fastighetsvärd / Fastighetstekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Bovärd / Fastighetsvärd / Fastighetstekniker publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Är du serviceminded, socialt kompetent, tekniskt lagd och gillar kontakten med människor? I så fall kan du vara rätt för rollen som Bovärd till AF Bostäder i Lund.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos AF Bostäder. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

AF Bostäder är Södra Sveriges största studentbostadsföretag. De äger och förvaltar cirka 6000 bostäder, alla i centrala Lund. Deras hyresgäster är unga, vetgiriga, optimistiska och på väg ut i livet. Deras uppgift är att se till att erbjuda bra och billiga bostäder. Men också att de under sin tid hos AF Bostäder får god service i ett hem där de kan må bra och känna sig trygga, där de har utrymme för umgänge med grannar och vänner och en miljö där de kan prestera i sina studier. I deras verksamhet ingår även uthyrning av kommersiella lokaler i anslutning till deras bostadsområden samt skötsel och förvaltning av deras fastigheter. Läs gärna mer på www.afbostader.se

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i en bred roll där den ena dagen inte är den andra lik. Det som är centralt och som du alltid behöver ha med dig är att uppskatta kontakten med människor. Du kommer bland annat att hantera inkommande och utgående kundkontakter såsom frågor, felanmälan, klagomål och vara behjälplig med information. Du hanterar störningsärenden, planerar och genomför besiktningar och tillsyner i samband med in och utflyttningar. Du ansvarar för budgetuppföljning för bostadsunderhåll inom ditt egna bovärdsområde samt granskar och konterar fakturor i samband med detta. Utöver detta så utför du enklare reparationer såsom täta fönster, rensa avlopp, byte av lampor, packningar, kranar etc. Du ansvarar även för yttre skötsel såsom renhållning av sten- och grusytor, snöröjning och avfallsstationer.

Formella krav

• Gymnasial utbildning • Arbetslivserfarenhet inom service (meriterande om du har arbetat som fastighetsskötare, vaktmästare eller liknande roller) • God datorvana • B körkort • Svenska / Engelska i både tal och skrift (övriga språk är meriterande) Utöver ovan nämnda krav och grundläggande teknisk samt administrativ kunskap så är vi övertygad om att det är dina personliga egenskaper som kommer vara avgörande för att lyckas samt trivas med tjänsten. Vi ser att du har en stor social kompetens, ett medmänskligt engagemang och en stor flexibilitet. Du tycker att det både är kul att hjälpa till men även stötta kunder när det behövs.

Övrig information

Start: Med hänsyn till uppsägningstid Plats: Lund Lön: Enligt gällande GFL Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: bovärd, fastighetsservice, service, vaktmästare, husvärd, teknik, tekniker

Referens

2860601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till