Jobbet Botrygg söker sin nästa Platschef i Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Botrygg söker sin nästa Platschef i Uppsala publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig en varierande och ansvarsfylld roll som Platschef för Botryggs fortsatta tillväxt i Uppsala.


Om tjänsten
Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är de en av Sveriges största bostadsproducenter, och så gott som all produktion sker i egen regi. Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro Göteborg och Uppsala. Fastighetsbeståndet består av cirka 100 fastigheter med 3000 lägenheter och 300 lokaler av varierande storlek.

Som platschef på Botrygg i Uppsala är du ansvarig för nyproduktionsbygget i Östra Sala backe, cirka 170 lägenheter och en förskola samt kommande projekt i kommunen. Du kan läsa mer om nuvarande projektet här.

Du erbjuds

• Då Botrygg är både beställare och entreprenör vilket gör att du har korta beslutsvägar, det ger en smidig byggprocess som inte kantas av tung administrativ hantering av avtalsfrågor gentemot beställaren
• Som Platschef får du ett spännande och varierande arbete där du driver projekt för bostäder med överkomliga hyror och modern design
• Ett bolag med familjär stämning och med en bra sammanhållning där medarbetarna gärna gör gemensamma aktiviteter tillsammans
• Goda förmåner där du exempelvis får tillgång till olika evenemang inom kultur, teater och idrott samt friskvårds- och litteraturbidrag

Arbetsuppgifter
Som platschef har du det övergripande ansvaret på byggarbetsplatsen och för projektet i hamn enligt angiven tidplan. I rollen utför du dina egna projektkalkyler med tillhörande budgetansvar och planering av inköp.

Som platschef har du även en viktig roll där du även samordnar entreprenörer och egen personal. Botrygg har egen personal inom alla arbetsgrupper förutom installatörer och du har hjälp av arbetsledare för att styra egna resurser.

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Vi söker dig med goda ledaregenskaper. Du är självgående och ansvarstagande för ditt projekt. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och har ett öga för detaljer. Du har ett helhetsansvar att följa projekt från start till slut, ett spännande och varierande jobb.

Vi söker dig som har:
• Utbildning till byggingenjör

• Erfarenhet av en ledande position i större bostadsbyggnationer
• Goda kunskaper i tal och skrift i både engelska och svenska
• Körkort: B

Meriterande kunskaper:
• Kunskaper i programmen Auto-CAD och Bid-Con

• Genomgått utbildning för arbetsmiljöansvar BAS-U, Betong klass 2 samt tillståndsansvarig för Heta Arbeten

Övrig information

• Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
• Omfattning: Heltid, tillsvidare
• Placering: Uppsala
• Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Daniel Klasson +46 8 562 467 70

Rekryteringsprocessen hanteras av AW Executive Search och Botryggs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av AW Executive Search.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Botrygg grundades ursprungligen 1981 under namnet Fastighetsbolaget Duvkullen HB och från och med juli 2003 heter bolaget Botrygg AB. De planerar, bygger och förvaltar hyresrätter och bostadsrätter samt driver projekt med enfamiljshus med äganderätt. I Botryggs bestånd finns även offentliga lokaler och logistikfastigheter. Under senare år har Botrygg producerat ca 500 lägenheter per år och idag äger och förvaltar de bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Örebro, Stockholm och Göteborg.

Referens

15035057-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till