Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Bolagsjurist till Subterra job in Stockholm at Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Bolagsjurist till Subterra på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Bolagsjurist till Subterra

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Arbetsbeskrivning

I rollen som bolagsjurist kommer du vara ett stöd för Subterras samtliga tjänsteområden, vilket ger dig möjlighet att arbeta i en bred roll nära verksamheten. Du kommer huvudsakligen att arbeta inom det entreprenadrättsliga området och då bland annat supporta bolagets projektverksamhet där du är delaktig hela vägen från anbudsprocess till implementering. Du kommer även att vara involverad i bolagets tvister, med stöd av externa ombud. Du kommer vidare ges möjlighet att delta i viss utbildningsverksamhet, främst inom entreprenadrätt och därtill relaterade områden.

Du rapporterar direkt till VD.

Vem är du

Vi söker dig som har juristexamen och har arbetat cirka 5 - 10 år på advokatbyrå och/eller bolag. Du har särskild erfarenhet av entreprenadrätt och gärna även tvistelösning och/eller offentliga upphandlingar. Du har vidare ett intresse för branschen och en praktisk förståelse för verksamheten och affären. Du är van att arbeta såväl självständigt som i grupp. Har du erfarenhet av projektledning är detta meriterande.
Som person är du positiv, prestigelös, lösningsorienterad och kommunikativ. Du är förtroendeingivande och trivs med att arbeta självständigt som en del av ett större team. Du är resultatorienterad, serviceinriktad och vill addera värde i de uppgifter du tar dig an.

Du erbjuds

En ansvarsfull roll på ett växande bolag i en spännande bransch, där du som bolagsjurist kommer att få möjlighet att bidra till bolagets utveckling.
I den här processen samarbetar SBT Sverige AB med Jurek Law. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt, på 0766 33 14 40. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via [ Link removed ]

Om verksamheten

SBT Sverige AB skapades 2014 då tjeckiska Subterra a.s. etablerade en verksamhet i Sverige. Vi utgår från vårt kontor i Solna och täcker hela Sverige. Verksamheten är fokuserad på allt undermarksbyggande, men kärnkompetensen ligger i tunnelbyggande genom konventionell borrning och sprängning.

Vi har utfört och genomför projekt på Förbifart Stockholm och har fler kontrakt för utbyggnaden av Stockholms tunnelbana, där det största är huvudkontraktet för delen Akalla-Veddesta med två stationer.

Subterra a.s. är ett bygg- och anläggningsföretag som sedan 2004 ingår i Metrostav koncernen. Den geografiska hemmamarknaden är Tjeckien men företaget verkar även på den internationella marknaden, främst i centrala Europa.

SBT Sverige AB omsatte ca 1 miljard SEK år 2020 och har ca 170 anställda. För 2021 beräknas omsättning bli ca 1,3 miljarder SEK.


 

Rekommenderade jobb

Bolagsjurist till Subterra
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltid
Team-ET Koncernen söker Redovisningsekonom & Löneansvarig
Team Et AB Stockholms län - Järfälla Heltidsanställd
Ej angett
3 st C#-utvecklare till Q-linea i Uppsala
Q-linea AB Uppsala län - Uppsala Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: FA5DEAB4622549B4A827CA84DFA905AF