Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Bolagsjurist till Sh bygg sten och anläggning jobb i Upplands Väsby på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Bolagsjurist till Sh bygg sten och anläggning på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Bolagsjurist till Sh bygg sten och anläggning

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Upplands Väsby, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning:

I rollen som bolagsjurist hos oss kommer du att arbeta med verksamhetsnära frågor med entreprenadrätten och branschens standardvillkor i fokus. Du kommer vidare att arbeta med offentlig upphandling och därtill relaterade frågor. Utöver entreprenadrättsliga ärenden och upphandling så kommer du vara ett stöd i andra juridiska frågor och inom andra rättsområden så som kommersiell avtalsrätt, miljörätt och allmän bolagsrätt. Du kommer ansvara för att upprätta och förhandla avtal, där du tar en aktiv roll för att nå bästa affärsmässiga resultat.

Vem är du?

Vi söker dig som har en juristexamen eller en affärsjuridiskexamen och därefter har arbetat omkring 2-3 år på advokatbyrå och/eller bolag. Du har särskild erfarenhet av entreprenadrätt och gärna även av offentlig upphandling. Du har vidare ett intresse för branschen och en praktisk förståelse för verksamheten och affären. Vi värdesätter även erfarenhet från andra rättsområden såsom kommersiell avtalsrätt och miljörätt. Du är van att arbeta såväl självständigt som i grupp och även delta i verksamhetens projekt.

För att trivas i rollen ska man vara intresserad av att jobba verksamhetsnära, vara passionerad av juridiken samt kunna tänka strategiskt och se helhet. Som person är du prestigelös, självständig, och pedagogisk samt har lätt för att bygga relationer, skapa förtroende och tycker om att ge service. Vidare är du pragmatiskt lagd och har affären i fokus.

Du arbetar obehindrat på svenska och engelska såväl i tal som i skrift.

För denna roll är körkort B är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att Sh bygg ska vara en arbetsplats fylld av glädje, ansvar och kompetens. Vi är olika men vi har samma mål – och alla ska trivas! Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension.

Du erbjuds en självständig roll där du kommer att få ta stort eget ansvar och möjlighet att utvecklas i en dynamisk miljö. Du kommer vara en del av vår juristavdelning som alltid eftersträvar att leverera högkvalitativ juridisk rådgivning till verksamheten.

Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Sh bygg med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via email. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på nummer 073 690 50 18 alt via [ Email address blocked ] .
Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten:

Visionen är vår ledstjärna, hur vi vill vara – inåt och utåt. Sh bygg ska vara hållbart; ekonomiskt, socialt och miljömässigt. På så vis frodas företaget, medarbetarna, kunderna, leverantörerna och omvärlden. Att spegla vår tid och hjälpa till att gå mot framtiden är den utmaning vi vill arbeta med! Vi är det mest attraktiva entreprenadföretaget – för våra medarbetare, kunder, leverantörer och samhället vi verkar i. Vi ska vara förstahandsvalet för våra kunder och blivande medarbetare. På så vis har vi förutsättningar för att vara socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbara på lång sikt. För mer information välkomnar vi dig till [ Link removed ]

Välkommen till Sh bygg – Vi tar ansvar.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 6F6771D40D24417596DBE6B3252E0A17