Jobbet Bolagsjurist till MediCarrier har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Bolagsjurist till MediCarrier publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning:
Som MediCarriers enda bolagsjurist får du en rådgivande roll för bolagets ledning i allmän affärsjuridik. Du kommer att upprätta, granska och förhandla samt följa upp olika typer av kommersiella avtal såsom sälj- och leverantörsavtal, konsultavtal och sekretessavtal.

Du kommer att medverka och driva upphandlingsfrågor och inköp samt stötta projekt där man arbetar med befintliga avtal. Utöver den allmänna affärsjuridiken bidrar du med din expertis även inom andra rättsområden såsom fastighetsrätt, bolagsrätt, IT-rätt, förvaltningsrätt och miljörätt. Du för även överprövningsprocesser.

Du arbetar också med olika former av utredningar, svarar på remisser samt ansvarar för omvärldsbevakning inom relevanta rättsområden. Du tillhandahåller allmän juridisk rådgivning och viss utbildning som är viktig för verksamheten.

Vem är du?
Du har en juristexamen och några års praktisk erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från t.ex. advokatbyrå eller bolag, Vi ser gärna att du har erfarenhet av bland annat upphandlingsjuridik, avtalsrätt, entreprenadrätt och överprövningsprocesser. Det är vidare meriterande om du har erfarenhet av GDPR-arbete och dataskydd.

Du har en mycket god förmåga att samarbeta både med kollegor och externa parter. Du är vidare van vid att arbeta självständigt och att leverera din del i olika projekt. Du är ansvarstagande, drivande och arbetar effektivt och med god kvalitet mot uppsatta mål - även under skiftande förutsättningar. Du har en god analytisk förmåga och är mycket duktig på att uttrycka dig i tal och skrift.

Du erbjuds:
Detta är en nyinrättad tjänst och är placerad inom bolagets ekonomi-och administrativa avdelning och är direkt underställd ekonomi- och administrativa chefen. Du erbjuds en självständig roll där du kommer att få ta stort eget ansvar och ges möjlighet att utvecklas. Du är placerad på MediCarriers kontor i Spånga-Lunda.

Vi välkomnar dig till en verksamhet med omfattande pågående utvecklingsarbete och till engagerade kollegor.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag men med stor möjlighet till en tillsvidareanställning hos MediCarrier.

Sista ansökningsdag:
I denna process samarbetar MediCarrier med Jurek Law. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande. Ansökningar tas emot via www.jurek.se, vi accepterar inte ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Matilda Karlsson på [ Email address blocked ] alternativt på telefonnummer 0736 90 50 18.


Referens

FDD7545BD88F4D55AB6D3BA8354F2AA7

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till