Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Bolagsjurist till Mathem jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Bolagsjurist till Mathem på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Bolagsjurist till Mathem

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning:

I rollen som Mathem´s enda bolagsjurist kommer du att arbeta nära verksamheten i en bred juristroll. Fokus i arbetet kommer bestå av upprättande och förhandling av kommersiella avtal såsom leverantörs- och inköpsavtal samt ärenden relaterat till allmän bolagsrätt, It-rätt och marknadsrätt. Du ansvarar vidare för GDPR-relaterade frågor och stöttar organisationen i integritets och dataskydds-frågor. Du kommer även att vara involverad i bolagets policyarbete så som allmänna villkor och code of conduct samt bolagets upphandlingsarbete. Du kommer att arbeta proaktivt med avtal och utbildningar inom organisationen samt i övrigt stötta organisationen juridiskt med allmän rådgivning. Du rapporterar till Mathem´s CFO och är placerad på bolagets huvudkontor i centrala Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom svensk juridik- eller affärsjuridik och därefter minst 8 års relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som bolagsjurist. Du har en bred affärsjuridisk kompetens med särskild erfarenhet av kommersiella avtal, bolagsrätt och GDPR/dataskyddsfrågor. Har du tidigare erfarenhet av arbete från bolag som hanterar stora mängder kunddata eller tech-bolag är det meriterande men inte ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift är en förutsättning.

För att lyckas och trivas i rollen är du strukturerad och självständig, har god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du tycker att det är kul att arbeta nära verksamheten och är van att balansera risker och affärsintressen. Du är vidare ödmjuk och pragmatisk och ser lösningar, inte problem. Du trivs i en dynamisk och entreprenöriell miljö där det händer mycket och du har en vilja att driva ärenden framåt.

Varför ska du jobba på Mathem?

Mathem är idag Sveriges största matbutik med lösplockade varor på nätet och vi fortsätter att växa. Hos oss får du jobba i en dynamisk och social miljö med möjlighet att utvecklas och växa. Vi är en arbetsplats med stor mångfald och vi satsar helhjärtat på miljö- och hållbarhetsfrågor. Visste du att vi var först i norra Europa med att köpa in en helt eldriven lätt lastbil, eller till exempel att 24 procent av all mat vi säljer är ekologisk?

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Mathem med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via email. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på nummer 073 690 50 18 alt via [ Link removed ]

Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten: se www.mathem.se


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2B6D2BDFD7C44C0F9F936E29B2FBCE67