Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Bolagsjurist till Kesko Sverige jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Bolagsjurist till Kesko Sverige på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Bolagsjurist till Kesko Sverige

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning

I rollen som bolagsjurist kommer du att arbeta brett med allehanda legala frågor som dyker upp inom verksamheten. Det kan gälla allt från konsumenträtt, bolagsrätt och kommersiella avtal till konkurrensrätt, dataskydd och övrig compliance såsom Code of Conduct. Du kommer också via externa ombud hantera M&A, skatt, IT/IP samt arbetsrätt. Du fungerar som ett internt juridiskt stöd och rycker in där det behövs! Förutom att du arbetar operativt med de frågor som löpande dyker upp är du också med och utformar rutiner för hur bolaget ska hantera sina risker och säkerställa relevant risknivå och legalt stöd.

Du rapporterar till CFO och arbetar från Keskos Sveriges huvudkontor i Kista. Du är en del av Kesko Group Legal och kommer ha ett nära samarbete med bolagsjuristen i Norge.

Vem är du?

Vi söker dig som efter din juristexamen har ca tio år relevant erfarenhet, varav minst fem år som bolagsjurist. Har du arbetat på advokatbyrå är det meriterande. Du har en bred affärsjuridisk kompetens och är van att arbeta i en internationell miljö.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är trygg i din roll som jurist. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga, och du kan förklara komplexa juridiska frågor på ett lättbegripligt sätt. Du är handlingskraftig, lösningsorienterad, serviceinriktad, positiv och prestigelös.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en central och utmanande roll inom företaget med många kontaktytor både internt och externt.

Hos Kesko fokuserar vi på människan – oavsett om det handlar om kunder, medarbetare eller partners. Bygg och renovering handlar om förtroende – och med kunskap, rätt sortiment och bra service möter vi kunderna på deras villkor för att ta deras projekt framåt. Vi värdesätter därför det personliga engagemanget hos våra medarbetare extra mycket, då vi är övertygade om att det är just det som är nyckeln till goda och hållbara relationer och affärer.

Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal där man blir del av en snabbväxande och framgångsrik organisation som kombinerar internationell storlek med lokal förankring.

Kesko genomför bakgrundskontroll innan anställning. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Kesko med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt [ Link removed ] .

About us

K-Rauta, K-Bygg, Onninen och Mark och Infra bildar tillsammans koncernen Kesko Sverige som är helägt av den finska handelskoncernen Kesko (K Group). Kesko är en av Europas största handelskoncerner, med cirka 43 000 anställda i 8 länder. Kesko har ett omfattande utbud av produkter för såväl proffs som slutkonsument.

Kesko Sverige äger och driver verksamheter inom bygg- och infrastruktur. Bygghandel för proffs och konsumenter, infrastruktur så som elnät, telekom och vatten- och avlopp. Vi finns över hela Sverige, från Storuman i norr till Malmö i söder. Idag är vi cirka 1600 medarbetare med en omsättning på knappt 6 miljarder kronor och vi fortsätter att växa.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 6C5FE972280749F082A98CECFF091EC1