Jobbet Bolagsjurist till Caverion har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning

I rollen som bolagsjurist kommer du vara ett stöd för Caverions samtliga tjänsteområden, vilket ger dig möjlighet att arbeta i en bred roll nära verksamheten. Du kommer huvudsakligen att arbeta inom det entreprenadrättsliga området och då bland annat supporta bolagets projektverksamhet där du är delaktig hela vägen från anbudsprocess till implementering. Du kommer ansvara för att upprätta och förhandla avtal, där du tar en aktiv roll för att nå bästa affärsmässiga resultat. Du kommer även att hantera bolagets tvister, ibland med stöd av externa ombud. Du kommer vidare ges möjlighet att delta i avdelningens högt uppskattade utbildningsverksamhet, främst inom entreprenadrätt och därtill relaterade områden.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat cirka 5-7 år på advokatbyrå och/eller bolag. Du har särskild erfarenhet av entreprenadrätt och gärna även tvistelösning. Du har vidare ett intresse för branschen och en praktisk förståelse för verksamheten och affären. Vi värdesätter även erfarenhet från andra rättsområden såsom offentlig upphandling, kommersiell avtalsrätt och fastighetsrätt. Du är van att arbeta såväl självständigt som i grupp och även att delta i projekt. Har du erfarenhet av projektledning är detta meriterande.

Som person är du prestigelös, har en utmärkt samarbets- och kommunikationsförmåga, mycket lätt för att bygga relationer, skapa förtroende och tycker om att ge service. Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat och addera värde i de uppgifter du tar dig an. Vidare är du pragmatiskt lagd och har affären i fokus. Du arbetar obehindrat på svenska och engelska.

Vad erbjuder vi dig?

Du erbjuds en självständig roll där du kommer att få ta stort eget ansvar och möjlighet att utvecklas i en dynamisk miljö. Du kommer vara en del av en juristavdelning som värdesätter driv och affärsmässighet, och som alltid eftersträvar att leverera högkvalitativ juridisk rådgivning till verksamheten. På Caverion genomsyras vårt arbetssätt av bolagets fyra värderingar: Innovation – Ansvar – Samarbete – Professionalitet. Att alla våra medarbetare ska få möjlighet att utvecklas och därmed växa med Caverion är något vi värdesätter högt.

Sista ansökningsdag

I denna rekryteringsprocess samarbetar Caverion med Jurek Law, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar tas emot via www.jurek.se, vi accepterar inte ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på matilda.karlsson@jurek.se alternativt på telefonnummer 0736 90 50 18.


Referens

DB57FBC33CC54A60A9DF6543F0561F91

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till