Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Bolagsjurist till BONESUPPORT jobb i Lund på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Bolagsjurist till BONESUPPORT på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Bolagsjurist till BONESUPPORT

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Lund, Skåne län Heltid

Är du en affärsdriven jurist som söker nya utmaningar? Är du nyfiken och målmedveten? Drivs du av juridiska frågeställningar och trivs med att ha många kontaktytor inom organisationen?

Då kan du vara den vi söker!Arbetsbeskrivning:

I rollen som affärsmässig och drivande bolagsjurist hos BONESUPPORT kommer du att arbeta brett över hela företaget med affärsjuridisk rådgivning. Du arbetar i en verksamhetsnära roll där du är en integrerad del i affärsprocesserna. Du ger juridiskt stöd och rådgivning internt i organisationen, assisterar med support i frågor rörande avtal-, bolag- och arbetsrätt, utarbetar juridiska riktlinjer, gör juridiska riskbedömningar samt arbetar med juridiska frågeställningar inom bolaget. Du kommer även att bistå i såväl nationella som internationella avtalsförhandlingar med kunder, leverantörer och andra samarbetspartners samt upprättar olika avtalsförslag. Du rapporterar direkt till CFO.

Rollen kräver att du måste kunna arbeta självständigt. Tjänsten ger dig stora möjligheter att själv påverka och utveckla ditt arbetssätt.Vem är du?

Vi söker dig som efter din juristexamen har arbetat 4 - 5 år på advokatbyrå och/eller bolag där du har arbetat med affärsjuridik. Erfarenhet av kommersiella avtal, immaterialrättsliga-aktiemarknadsrättliga och bolagsrättsliga frågeställningar och dataskyddsfrågor är meriterande. Har du även intresse av affärsutveckling ser vi det som en fördel.

Du har god förmåga att uttrycka dig på såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Ytterligare språk, såsom tyska, är meriterande. Du känner dig bekväm i att arbeta i olika system och i Officepaketet.

Vi värderar dina personliga egenskaper mycket högt. Du har förmåga att agera affärsmässigt med ett kommersiellt fokus och med en god integritet. Du är van att arbeta självständigt men som en del av ett större sammanhang. Vidare är du målmedveten och driven i ditt arbetssätt och du trivs med att ha många kontaktytor både internt såväl som externt. Som person är du prestigelös, nyfiken, utåtriktad och aktiv.Du erbjuds:

Du erbjuds en central och utmanade roll med varierande arbetsuppgifter. I rollen kommer du agera centralt i hela företaget med många kontaktytor både internt och externt. Bolaget är just nu i en förändringsfas och du ges möjlighet att vara med på denna utvecklingsresa! Atmosfären på BONESUPPORT präglas av en stark kollegial företagskultur, där man jobbar brett och hjälper varandra. Tjänsten är placerad i Lund. Resor kan förekomma, men då främst inom Europa och USA.Om BONESUPPORT™

BONESUPPORT (Nasdaq Stockholm: BONEX) utvecklar och kommersialiserar innovativa injicerbara biokeramiska bengraftsubstitut som ombildas till patientens eget ben och har förmåga att frisätta läkemedel. BONESUPPORTs bengraftsubstitut är baserade på den patentskyddade teknologiplattformen CERAMENT. Bolaget genomför en rad kliniska studier för att visa kliniska och hälsoekonomiska fördelar med sina produkter och har skickat in en De Novo-ansökan för CERAMENT G till FDA (USA) som kan potentiellt resultera i ett marknadsgodkännande för indikationen osteomyelit (beninfektion) under Q1 2022.. Bolaget är baserat i Lund, Sverige, och omsatte 2020 totalt 181 miljoner kronor. Besök gärna www.bonesupport.com för mer information.

Din ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar BONESUPPORT med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Thorstensson på telefonnummer 073-980 69 27 alternativt via mail:

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan bestående av ett personligt brev samt CV så snart som möjligt via www.jurek.se


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: CB91CD570A3542C5880BAE6812BF2F5A