Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Bolagsjurist till BHG jobb i Stockholm på Sharp Recruitment & Consultants

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Bolagsjurist till BHG på Sharp Recruitment & Consultants

Bolagsjurist till BHG

Sharp Recruitment & Consultants Stockholm, Stockholms län Heltid

BHG är den största onlineaktören inom konsumenthandel i Norden. Vi har utöver våra nordiska verksamheter också en betydande närvaro i övriga Europa, liksom på utvalda marknader utanför Europa. Vår starka position på våra marknader innebär att vi är den största onlineaktören i Europa inom Home Improvement, som innefattar både Do-It-Yourself och Heminredning. Genom vårt ekosystem av onlinedestinationer, som kompletteras och understöds av fysiska showrooms och ett omfattande service- och tjänsteutbud, såsom last-mile leveranser och installationer, erbjuder vi marknadens ledande utbud av välkända externa och egna varumärken. Totalt uppgår antalet unika produkter i gruppen till närmare en miljon, vilket tillsammans med vårt övriga utbud, utgör ett komplett erbjudande inom DIY, fritidsprodukter, möbler och heminredning. 

 I Gruppen ingår över 100 onlinedestinationer, innefattande till exempel: [ Link removed ] [ Link removed ] [ Link removed ] [ Link removed ] [ Link removed ] [ Link removed ] [ Link removed ] [ Link removed ]  och [ Link removed ] [ Link removed ]  - och över 70 showrooms. Vårt huvudkontor ligger i Malmö och vi har verksamheter i de flesta europeiska länder. BHG är noterat på Nasdaq Stockholm, med tickern BHG. 

 BHG:s e-handelsverksamheter har över 2 000 anställda som varje dag arbetar för att skapa en optimal köpupplevelse genom kombinationen av ett oöverträffat produktutbud och smart teknologi, kombinerat med ledande produktexpertis och ett brett utbud av service- och tjänster.

Nu söker vi en jurist till rollen som bolagsjurist på vårt kontor i Stockholm.

Vad kan vi erbjuda dig?

BHG bygger ut sitt legala team och söker nu ytterligare en jurist. Du kommer att få en central roll i koncernens och juristfunktionens utveckling. Vidare kommer du att arbeta brett med alla typer av juridiska frågor som kan uppstå i koncernen, t.ex. M&A, IT-rätt, corporate commercial, olika typer av avtal, governance och dataskydd.

Vi vill välkomna dig in i en föränderlig och dynamisk miljö i ett snabbväxande företag med en internationell prägel. Du kommer att erbjudas goda utvecklingsmöjligheter och arbeta nära chefsjuristen samt mycket nära den övriga organisationen i en växande marknad.

Vem söker vi?

För att passa in i företaget och rollen är det viktigt att du är självständig, ansvarsfull, prestigelös, affärsmässig i ditt tänk, kommunikativ, gillar att samarbeta med andra samt att bidra till hela verksamheten. Du kommer att arbeta verksamhetsnära, proaktivt och initiativtagande. Du måste trivas med att arbeta i en snabb och flexibel tillväxtmiljö. Du ska därför ha rätt inställning, vara ödmjuk, äga frågan, vara självständig samt vara stresstålig och social.

Du ska ha ca 3-5 års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, gärna från M&A-, aktiemarknads- eller Corporate Commercial-grupper och helst något år på bolag.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor angående rollen, vänligen kontakta Alexia Petrini på 0701 46 60 65 eller på [ Link removed ] eller Zarina Virsholm på 0733 99 07 27 eller på [ Link removed ] .  

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt

Sharp Recruitment & Consultants

Alexia Petrini, researcher, tel. 0701 46 60 65 och mail [ Link removed ] .

Zarina Virsholm, ansvarig rekryterare, tel. 0733 99 07 27 och mail [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1312783-269981