Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Bolagsjurist med fokus på entreprenadrätt jobb i Göteborg på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Bolagsjurist med fokus på entreprenadrätt på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Bolagsjurist med fokus på entreprenadrätt

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


Om AGN Haga

AGN Haga bildades 2018 för att bygga stationen Haga och deletapp Kvarnberget i Västlänken. Bolaget är ett konsortium som ägs av tre olika bolag; det italienska bolaget Astaldi, det turkiska bolaget Gülermak och norska NRC Group. Det innebär att bolaget präglas av en internationell och dynamisk projektmiljö med anställd expertis från hela Europa. Huvudkontoret är placerat centralt på Kungshöjd med utsikt över hela staden. I anslutning till byggarbetsplatserna finns därutöver flera verksamhetsnära kontor. AGN Haga är stolta över att bidra till Göteborgs största infrastrukturprojekt och över att skriva modern historia. Nu söker AGN Haga en verksamhetsnära bolagsjurist som vill vara med på resan att bygga ett modernare Göteborg!
Arbetsbeskrivning


Som bolagsjurist hos AGN Haga erbjuds du ett spännande arbete där du kommer att arbeta brett inom affärsjuridikens område men med starkt fokus på entreprenadrätt. Du kommer att rapportera direkt till projektledaren för respektive projekt och arbeta tätt med vår seniora bolagsjurist samt bolagets kontraktsingenjörer.

Du kommer att ha nära kontakt med verksamheten och utgör juridiskt stöd vid arbetet med att utforma, granska och förhandla kommersiella avtal. Du kommer delta i förhandlingar och utredningar samt företräda bolaget vid kontakter med advokatbyråer, myndigheter och andra aktörer. I arbetet ingår även ansvar för internutbildning av personalen, bland annat i relevanta delar av ABT.
Vem är du?


Du har en juristexamen och ca 3-5 års erfarenhet av kvalificerat affärsjuridiskt arbete från advokatbyrå, bolag eller affärsdrivande offentlig förvaltning. Du har goda affärsjuridiska kunskaper med ett särskilt fokus på entreprenadrätt, gärna med 2-3 års erfarenhet inom rättsområdet. 

Som person är du självgående och strukturerad och har ett gott omdöme. Du talar och skriver flytande svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Engelska är officiellt koncernspråk. Du har en god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vi tror att du precis som vi har ett öppet sinne och trivs med att arbeta i ett ungt och föränderligt bolag som AGN Haga!
Du erbjuds


Som bolagsjurist hos AGN Haga erbjuds du en roll med stort eget ansvar och spännande arbetsuppgifter där du får vara med och bidra till ett arbete för ett långsiktigt och hållbart Göteborg.


Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse. Om anställningen

Detta är en projektanställning som pågår i 2 år med goda möjligheter till förlängning. Ansökan

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. CV och personligt brev bör vara på engelska.
I denna rekryteringsprocess samarbetar AGN Haga med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta Ida Odelius 0760-026919 [ Link removed ] .


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 69650A832CBB4F989226A0ECBDE8C308