Jobbet Bolagsjurist i Solna på deltid har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Bolagsjurist i Solna på deltid publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter
Vi söker nu för vår kunds räkning en bolagsjurist som kan bistå med juridiskt arbete inom organisationen och vara en resurs till den befintliga juristavdelningen inom SKB.

Svensk Kärnbränslehantering AB, SKB, tar hand om det radioaktiva avfallet från Sveriges kärnkraftverk. De är drygt 500 medarbetare som arbetar med höga krav på säkerhet för människa och miljö. Deras ägare är de svenska kärnkraftsföretagen.

Som bolagsjurist på SKB jobbar man med allmän affärsjuridik, går igenom och upprättar avtal, medverkar vid inköp, stöttar projekten där man arbetar med befintliga avtal och mycket mer. Centralt för arbetet är den allmänna affärsjuridiken (avtalsrätt, köprätt, immaterialrätt m.m.) med angränsande områden (fastighetsrätt, bolagsrätt, IT-rätt, miljörätt m.m.).

Placeringsort och omfattning
Omfattningen är deltid om 50% med möjlighet till en ökad omfattning efter överenskommelse. Arbetet är normalt placerat i Solna men kan efter överenskommelse och vid behov utföras hemifrån.

Tillsättning och start kommer ske omgående och sträcker sig under 6 månader med möjlighet till förlängning. 

Tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan!

Kompetens och bakgrund
- Juristexamen
- Minst 5 års erfarenhet av juridiskt arbete, gärna mer.
- Meriterande med särskilda kunskaper inom fastighetsrätt, speciell fastighetsrätt, miljörätt, bolagsrätt och rättsområden rörande säkerhetsfrågor.

Det är önskvärt att du som ansöker har en bred förståelse för juridik och hur olika rättsområden förhåller sig till varandra. Det är meriterande med arbete från advokatbyrå eller motsvarande. Givetvis kommer även stor vikt läggas på personlig tillämplighet. 

Forma framtiden med oss! 
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se.

Referens

118759

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till