Jobbet Bolagsekonom till Nordr (fd Veidekke) Eiendom AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Bolagsekonom till Nordr (fd Veidekke) Eiendom AB publicerad av Invici

Full-Time
Solna

Arbetsbeskrivning


– Är du en effektiv, ansvarsfull och kommunikativ person?
– Har du en bred kompetens inom redovisning?
– Drivs du av att ha helhetsansvar för bolag?

Då kan denna roll som bolagsekonom på Veidekke Eiendom vara nästa utmaning för dig!

Om uppdragsgivaren
Veidekke kännetecknas av en stark företagskultur som tror på att engagemang och involvering är grunden för all framgång. De senaste fem åren har Veidekke vuxit i Sverige och har som mål att bli den bästa aktören på den svenska marknaden.

Veidekke Eiendoms verksamhet innefattar hela processen inom bostadsutveckling, från idé, mark- och fastighetsförvärv, planprocess och projektering till försäljning, produktion och inflyttning. Utvecklingsprojekten är i huvudsak helägda av Veidekke Eiendom, men projekt drivs även i partnerskap och gemensamägda bolag med andra affärsutvecklare, markägare och/eller investerare. Veidekke Eiendom utvecklar såväl bostadsrätter som äganderätter och hyresrätter och är verksamma i Mälardalen, Västra Sverige och Skåne. Veidekke Eiendom omsätter drygt 2 miljarder kr och kommer under närtid att brytas ut ur Veidekke koncernen.

För ytterligare information, se www.veidekke.se

Beskrivning av tjänsten
I rollen som bolagsekonom kommer du att vara placerad på Veidekke Eiendoms kontor i Solna. I september flyttar kontoret till nya och moderna lokaler i Arenastaden. Du kommer att ingå i ett team på ca 10 personer (koncernredovisning, bolagsekonomer och reskontra) som leds av ekonomichefen och som tillsammans ansvarar för Veidekke Eiendoms ca 300 dotterbolag.

Som Bolagsekonom i detta team kommer du att arbeta brett inom hela redovisningsområdet med allt från löpande redovisning, moms, skatt och projektredovisning till bokslut, årsredovisning och deklarationer. Du kommer att ansvara för ett antal bolag och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

– Projektredovisning
– Avstämningar, sammanställningar samt övriga utredningar
– Skattedeklarationer
– Månads-, kvartals- och årsbokslut
– Årsredovisningar
– Inkomstdeklarationer
– Behjälplig vid konsolidering och rapportering
– Utveckling av rutiner och processer

Vem är du?
Vi söker dig med en relevant utbildning inom ekonomi. Du har en kvalificerad erfarenhet inom redovisning där upprättande av årsbokslut har varit en naturlig del av din roll. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i en liknande roll, alternativt som redovisningskonsult med ansvar för att sköta redovisningen självständigt för egna bolag. Du har erfarenhet av K3 och är van vid att upprätta skattedeklarationer och årsredovisningar. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. Du är en god användare av Excel och det är mycket meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen och Agresso.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och för att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är proaktiv, noggrann och strukturerad. Då rollen är utåtriktad behöver du vara kommunikativ och serviceinriktad. Du trivs att arbeta både självständigt och i ett team. Du är förändringsbenägen och trivs i en roll och verksamhet där det händer mycket. Du har en känsla för detaljer men är även bra på helhetssynen.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Veidekke Eiendom med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson, 0733-84 20 22. Pga semestertider kommer frågor att besvaras och intervjuer påbörjas från och med 10:e augusti. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Referens

7312

Om företaget

Vi är ett rekryteringsföretag som fokuserar på ekonomer. Vi kan yrket, utifrån egen erfarenhet och lyhördhet, och vet vad som krävs för att lyckas som ekonom.

Vi ser unikt på varje uppdrag och vår erfarenhet och rekryteringsprocess hjälper oss att göra den bästa matchningen. Processen är anpassad och knuten till vilken typ av tjänst du söker. Ser fram emot din kontakt!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till