Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Bolagsekonom till Glitter jobb i Stockholm på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Bolagsekonom till Glitter på SJR AB

Bolagsekonom till Glitter

SJR AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Är du en erfaren bolagsekonom som drivs av utveckling och effektivisering och även pratar finska? Då kan tjänsten som bolagsansvarig redovisningsekonom på Glitter vara något för dig.

Glitter befinner sig just nu i en spännande fas med en ökad digitalisering och många projekt på gång. Till huvudkontoret i Stockholm söker vi en erfaren, självständig och handlingskraftig redovisningsekonom som ska ansvara för det svenska och finska bolagets löpande redovisning med allt från kund- och leverantörsreskontra till bokslut, samt intern och extern rapportering.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Kassaavstämning
  • Löpande bokföring
  • Månads- samt årsbokslut
  • Deklaration av moms, skatt och arbetsgivaravgifter
  • Extern rapportering
  • Upprätta likviditetsprognoser

Vi söker dig som motiveras av utveckling och effektiviseringsprocesser och som har digitalt intresse. Den här rollen passar dig som vill arbeta i team samtidigt som du känner dig trygg i att ha ett helhetsansvar över ditt eget bolag/område. Du kommer att arbeta i en kreativ, snabb och prestigelös miljö tillsammans med drivna och passionerade kollegor. Du rapporterar till Glitters CFO.

Erfarenhet och kvalifikationer

För att trivas och vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har akademisk utbildning i ekonomi eller motsvarande samt flera års erfarenhet av redovisnings- och bokslutsarbete, företrädesvis från internationella bolag. Du har även goda kunskaper i MS Office, särskilt Excel. Vi i arbetar i IFS system och det är en fördel om du känner till det sen tidigare.  Finska och engelska är också något du behärskar väl i både tal och skrift.

Som person tycker du om att ta ansvar och du är noggrann, strukturerad, lösningsorienterad.

Om Bolaget

Glitter erbjuder ett brett sortiment av prisvärda modesmycken och accessoarer i kombination med personlig service genom i huvudsak egna butiker samt e-handel. Glitter har idag ca 160 butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland och omsatte 2019/2020 576 Mkr med ett resultat på 40 Mkr. Totalt arbetar ca 800 personer i bolaget. På huvudkontoret arbetar ca 30 personer som ligger vackert på Peter Myndes Backe vid Slussen i Stockholm. VD sedan 2017 är Susanne Börjesson och bolaget ägs från 2004 av Bergendahls koncernen.

Ansökan  

I denna rekrytering har Glitter valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elisabeth Khera [ Email address blocked ] . Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande, så vänta inte för länge med din ansökan. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.  Varmt välkommen med din ansökan! För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy [ Link removed ]   


Titel: Redovisningsekonom


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1315457-273051