Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Bolagsekonom med fastighetserfarenhet till Index Residence jobb i Stockholm på Invici

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Bolagsekonom med fastighetserfarenhet till Index Residence på Invici

Bolagsekonom med fastighetserfarenhet till Index Residence

Invici Stockholm, Stockholms län Heltid


Till ett framgångsrikt bolag inom bostadsutveckling, Index Residence, söker vi nu en bolagsekonom till ekonomiteamet.

Du kommer att ansvara för redovisningen för några av bolagen i den svenska koncernen och får även möjligheten att utveckla rutiner och processer. Det är en roll och ett bolag där du erbjuds att vara delaktig och får möjlighet att påverka din roll.

Placeringen är på Grev Turegatan centralt i Stockholm. Du rapporterar till bolagets CFO.

Om uppdragsgivaren
Index Invest grundades 1998 i Stockholm och har sedan dess genomfört projekt med sammanlagt drygt 6000 nyproducerade bostäder. Index Invest arbetar under varumärket Index Residence. Index Invest är idag en oberoende investerargrupp med en affärsstrategi som har ett tydligt fokus på fastighets- och bostadsutveckling i Sverige. Genom systerkoncernen Index Investment Group arbetar man i Nordamerika med såväl bostadsfastigheter som kommersiella fastigheter.

Beskrivning av tjänsten
Som bolagsekonom ingår du i ekonomiteamet på fyra personer. Du kommer att arbeta brett inom redovisningsområdet med allt från löpande redovisning, moms, skatt till bokslut, årsredovisning och deklarationer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
– Löpande redovisning
– Avstämningar
– Skattedeklarationer
– Månads-, kvartals- och årsbokslut
– Årsredovisningar
– Inkomstdeklarationer
– Utveckling av rutiner och processer

Vem är du?
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi/redovisning. Du har erfarenhet av kvalificerat självständigt redovisningsarbete och är van att upprätta skattedeklarationer och årsredovisningar. Vi vill att du har erfarenhet från fastighetsbranschen och gärna att du varit i en koncern så du har förståelse för vad det innebär. Har du bakgrund från revision ser vi det som en fördel. Du har arbetat med både K3 samt IFRS regelverken. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Du är en mycket god användare av Excel och Officepaketet.

Det är ett litet kontor och därför söker vi dig som person som bidrar med energi och en positiv inställning. Du är orädd och nyfiken och kommer gärna med idéer och förbättringsåtgärder som du kan driva. Då du tillhör ett mindre team i en platt organisation är det viktigt att du har en prestigelös och ödmjuk inställning. Vi ser det som en självklarhet att du är noggrann och mån om att leverera kvalitet inom givna tidsramar.

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Index Residence med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och en text om varför du söker rollen. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 7396