Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Bolagsekonom för hyrköp i Solna jobb i Stockholm på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Bolagsekonom för hyrköp i Solna på SJR AB

Bolagsekonom för hyrköp i Solna

SJR AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du arbeta som bolagsekonom på ett företag med trivsamt klimat? Vill du bli en del av ett positivt team där vi hjälps åt och tar hand om varandra? Kan du börja som konsult inom ett par månader och sedan bli fast anställd efter sex månader om det känns bra? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:

Som bolagsekonom hos vår kund kommer du att ingå i ett dynamiskt team med en omtyckt och närvarande chef. Teamet behöver nu förstärkning och du förväntas komma in med ett postivit mindset och gedigen redovisningskunskap. Det är meriterande om du tidigare har arbetat på redovisningsbyrå eller som bolagsekonom. Det är ett trivsamt och kreativt bolag där det händer mycket och du kommer nog att utvecklas både som ekonom och som människa ihop med det här företaget!

Arbetet innebär bland annat: 

  • Bolagsansvar över en rad komplexa bolag
  • Löpande redovisning och analys
  • Viss koncernredovisning och konsolidering
  • Period- och årsbokslut 
  • Moms, skatt och inkomstdeklerationer
  • Vara med och utveckla processer och rutiner på ekonomiavdelningen


Vem är du?

Vi tror att du är en erfaren bolagsekonom som har flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning där du är helt självständig i bokslutsarbetet. Du har ett strukturerat arbetssätt och ett öga för detaljer. Ditt engagemang och ansvarstagande gör att du inte lämnar något halvdant efter dig. Du drivs av utveckling vilket är något som vi kan erbjuda både på ett personligt plan och i tjänsten.

Som person är du framåt, glad och social. Vi tror att du har högskoleutbildning inom ekonomi, är duktig på svenska och engelska samt att du är van vid Excel. Meriterande är dessutom om du har arbetat i Agresso. 

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Lite mer information 

Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR men för rätt person är det tänkt att övergå i en anställning hos vår kund. Uppdraget startar omgående, eller utifrån din uppsägningstid, och kommer att pågå i sex månader för att sedan  övergå i en tillsvidareanställning. Urvals- och intervjuarbetet kommer att ske löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Emma Hultberg, på telefonnummer: 076 647 16 41. Jag ser fram emot din ansökan - varmt välkommen!

Om SJR

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1329655-275241