Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Bolånespecialist till Sveriges största jämförelsetjänst jobb i Stockholm på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Bolånespecialist till Sveriges största jämförelsetjänst på Amendo Bemanning

Bolånespecialist till Sveriges största jämförelsetjänst

Amendo Bemanning Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning  

Som bolånespecialist hos vår kund får du möjligheten att agera som ansiktet utåt gentemot deras kunder. Du trivs med att ha daglig kontakt med såväl bankpartners som slutkonsumenter. I din roll får du möjligheten att för vår kunds räkning vara behjälplig med frågor gällande bolån och se till att de får det absolut bästa bolånet utifrån sina individuella förutsättningar. Deras mål är att göra bolåneprocessen så smidig och enkel som möjligt för deras kunder. Du får nu möjligheten till en central roll på ett bolag som uppskattar initiativtagande, viljan att utvecklas och ödmjukhet.

Hos dem inleder du din anställning med en individuellt anpassad introduktion, ett mentorskap och utbildning som ger dig produktkännedom och gedigna säljkunskaper, allt för att du ska känna dig trygg och snabbt komma in i rollen. Vidare får du ett arbete i ett öppet och positivt klimat som främjar både individuell och teamets prestation. Det är av vikt för vår kund att det finns en balans mellan jobb och privatlivet och att du kommer till en plats med ett engagerat och positivt team. Vår kund tror på att de bättre når deras mål om de samtidigt har roligt tillsammans!

Kvalifikationer och egenskaper  

Vi söker dig med ett par års erfarenhet av bolånebranschen och som har Swedsec-licens eller motsvarande kunskaper. Kanske har du ett stort intresse för ekonomi och bolån och drivs av att hjälpa människor? Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt motsvarande förvärvat genom arbetslivserfarenhet.

Dina personliga egenskaper värderas högt och söker dig som:

•       Är noggrann och pålitlig

•       Är självgående och har hög integritet

•       Har en naturlig fallenhet för siffror

•       Har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer

•       Har en serviceinriktad personlighet

•       Har en stark kommunikativ förmåga på svenska

Om företaget  

Vår kund har en av Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi - och de söker nu ytterligare en bolånespecialist för att stärka upp deras säljteam. Har du ett intresse för bolånemarknaden och vill vara med att hjälpa Sveriges befolkning till bättre privatekonomi, då kan detta vara nästa utmaning för dig. Vår kunds kontor ligger mitt i centrala Stockholm och ingår i en större attraktiv koncern med stora möjligheter för vidareutveckling. Känner du dig redo för en ny spännande utmaning? Då kan du vara den vi söker!

Om Amendo  

Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Sundsvall och verksamhet i hela Sverige. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt  Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emma Persson på [ Link removed ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

#LI-EP1

#kundservice

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1173161-270388