Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Bolånerådgivare till Swedbank jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Bolånerådgivare till Swedbank på Academic Work

Bolånerådgivare till Swedbank

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Swedbank är en av de ledande aktörerna på bolånemarknaden och satsar nu ytterligare mot målet att bidra till marknadens nöjdaste kunder. Mot detta ändamål söker vi ny flertalet nya medarbetare som brinner för att jobba med service och skapa affärer inom bolån. Som bolånerådgivare får du vara med och bidra till nöjda kunder genom att hjälpa kunder med smarta lösningar för både företag och privatpersoner. Sök tjänsten redan idag!


Om tjänsten
Hos Swedbank blir du en del av en organisation som strävar efter gemensamma mål där du blir en nyckelperson för att nå dit. Med en tydlig bild om vart ni stävar och ett synligt och nära ledarskap får du möjlighet till personlig utveckling i rollen. Tjänsten kommer att inledas med en period för introduktion och utbildning, innan du därefter tillsammans med dina kollegor får möjlighet att driva avdelningens arbete framåt.

Detta är ett konsultuppdrag på inledningsvis 6 månader. Det finns chans till förlängning, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Som bolånerådgivare kommer du få möjlighet att gå in på tjänsten från två olika inriktningar utifrån vad som är mest lämpligt utifrån dig som person och dina erfarenheter. Nedan kan du läsa mer om de olika inriktningarna.

Rådgivare med inriktning mot lån - Här jobbar du inom hela kreditaffären, både inom privatlån och bolån med att hjälpa kunderna till en sund och hållbar ekonomi. Här möter du kunder främst i en digital miljö samt bereder de ansökningar som kommer in via internettbanken eller deras APP.

Rådgivare med inriktning bolån - I denna roll är du ansiktet utåt mot Swedbanks kunder, främst via telefon där du erbjuder hjälp med alla typer av kreditrelaterade frågor samt rådgivning gällande privatekonomi och boende. Du jobbar både mot privat- och företagskunder och utöver telefon bemöter du även kunderna via andra digitala kanaler till exempel sociala medier.
Vi söker dig som

* Kan kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift då språket används i det dagliga arbetet i dialog med kunder.
* Har viss erfarenhet av arbete i en roll med fokus på kundbemötande per telefon eller mail och därav vana av att kommunicera och tillmötesgå kunder i frågor.

Det är meriterande om du

* Har SwedSeclicens inom bolån, detta är något som kommer viktas högt i rekryteringsprocessen.
* Har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter inom lån.
* Har erfarenhet av kundmöten på bank, kredithantering, försäkringsbolag, eller kanske som mäklare.

För att både passa och trivas i rollen ser vi att du är en lagspelare som motiveras av att driva dina egna och teamets resultat med hjälp av dina kollegor och de målsättningstal ni jobbar efter. Du är flexibel och har lätt att ta till dig förändringar och anpassa ditt arbete utefter vilka situationer och kunder du ställs inför. Vidare drivs du av att hålla en hög servicenivå och hjälpa kunderna på bästa sätt och skapa nya affärer. Du tycker även att kvalité är viktigt och arbetar strukturerat och effektivt för att vara redo för nästa utmaning och kund.

Övrig information

* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid 6 månader med chans till förlängning
* Placering: Stockholm, Sundbyberg
* Arbetstider: Öppettiderna för kundcenter är 6:45-20:30 alla dagar i veckan med stängt på röda dagar. Du jobbar heltid och kommer ha möjlighet att till viss grad påverka vilka dagar och tider du arbetar.
* För denna tjänst kommer det krävas att du visar upp ett utdrag från Polisens belastningsregister, detta kan beställas från Polisens hemsida.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedbanks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Swedbank har sina rötter i den svenska sparbanksrörelsen, vars historia sträcker sig tillbaka till 1820. Närheten till kunden och det lokala samhället har varit i fokus ända sedan starten.

Avdelningen Svensk bankverksamhet (SBV) har cirka 4 miljoner privatkunder och 330 000 företagskunder och är därmed Swedbanks största affärsområde. På deras 218 kontor, sparbankernas drygt 200 kontor, Kundcenter samt i digitala tjänster erbjuds kunderna högklassig service, relevanta tjänster och produkter.

Swedbanks medarbetare står bakom värderingarna att vi ska vara enkla, öppna och omtänksamma. I vardagen betyder det bland annat att deras tjänster och råd ska vara begripliga för envar och att de håller vad de lovar.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059952-SE