Jobbet Bolånehandläggare till ny grön aktör på marknaden! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Bolånehandläggare till ny grön aktör på marknaden! publicerad av Academic Work

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

För dig med gedigen erfarenhet av bolånehandläggning och passion för hållbarhet finns nu möjligheten att bli en del av en ny aktör på bolånemarknaden. Som bolagets nya tillskott kommer du att ha en central roll där du får du chansen att komma med initiativ till processförbättringar för att driva verksamheten framåt. Välkommen in med din ansökan!


Om tjänsten
Vår kund har som mål att förändra branschen, utmana storbankerna och bidra till ett hållbart samhälle. Genom att erbjuda attraktiva bolån vill de skapa ekonomiska incitament för hushåll att investera i energieffektivisering och förnybar energi.

På det trevliga kontoret i Gamla Stan arbetar i dagsläget elva medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter inom bank, finans och tech. I rollen som Bolånehandläggare kommer du att arbeta nära alla dina kollegor men framförallt COO och deras Process Specialist. Verksamheten genomsyras av en härlig startupkänsla där utveckling uppmuntras.

Då bolaget är ungt är inte alla processer fastställda vilket ger utrymme för dig att bidra med din kompetens och erfarenhet för att bestämma dessa rutiner. Handläggningsprocessen innebär idag mycket manuellt arbete som på sikt kommer att automatiseras. Du kommer att vara en viktig del i denna övergång och digitaliseringsresa. I det långa loppet kommer även handläggningsfunktionen att växa vilket innebär att du kommer att få ökat ansvar och inflytande.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
I rollen som Bolånehandläggare kommer du att:

• Arbeta med hela handläggningsprocessen från det att en ansökan inkommit till det att lånet utbetalas
• Utvärdera och bestämma nya rutiner samt komma med förbättringsförslag
• Övrig administration

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har några års erfarenhet av bolånehandläggning
• Har en Swedsec-licens
• Har god servicevana
• Har goda kunskaper i svenska och engelska både tal och skrift

Som person är du serviceinriktad och kommunikativ vilket visar sig i dina dialoger med kunder och mot dina kollegor internt. Du har en prestigelös inställning till ditt arbete och har inte något emot att kavla upp armarna när det behövs för att driva verksamheten framåt. Vidare trivs du med att arbeta i en dynamisk startupmiljö där du får vara med och bygga upp strukturer.

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, kontorstider
• Lön: Timbaserad månadslön
• Placering: Centrala Stockholm, Gamla Stan
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Referens

15045922-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till