Jobbet Bolånehandläggare till Bluestep Bank i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Bolånehandläggare till Bluestep Bank i Stockholm publicerad av TNG

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du ge fler människor möjlighet att köpa sin egen bostad? Som bolånehandläggare på BlueStep Bank får du göra skillnad!

Vi på BlueStep Bank i Stockholm växer! Vi söker därför efter dig som brinner för kundmötet och långsiktiga affärer. Som handläggare av bolån hos oss på BlueStep så är du med och erbjuder ett alternativ när kunden av olika anledningar inte kan få lån av andra banker. Ta chansen och bli en del av en växande utmanare i finansbranschen. Sök jobbet som bolånehandläggare till BlueStep Bank i Stockholm redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På BlueStep Bank blir du en del av ett företag som i drygt tio år utmanat en traditionell bankbransch och som har stora ambitioner att fortsätta växa. Här är arbetsglädjen i fokus och vi har enormt nöjda kollegor. Du har stora möjligheter till personlig utveckling och en riktigt spännande karriär inom finansbranschen. Som anställd hos oss får du ta del av ett förmånspaket med bland annat friskvårdsbidrag på 3500 kr/år, rikskort 1000 kr/månad, sjukförsäkring, tjänstepension samt möjlighet till bonus. Centralt beläget kontor i Stockholm gör det lätt att ta sig till jobbet och du arbetar i ett litet team hos en stor arbetsgivare.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som bolånehandläggare på BlueStep Bank kommer du att: 

  • ta emot förberedda ansökningsförfrågningar via vår kundtjänst
  • fatta kreditbeslut och vara med att bevilja bolåneansökan/lånelöften (tillsammans med kreditavdelningen)
  • ha daglig kontakt med kunder och bearbeta din kundportfölj genom hela bolåneprocessen (från ansökan till utbetalning)
  • samarbeta med andra personer inom banken, exempelvis kreditavdelningen i kreditärenden

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta på vårt ljusa och moderna kontor i centrala Stockholm. Som bolånehandläggare ingår du i ett team med ca 10 kollegor, som är en av tre grupper inom BlueStep Banks kundcenter. Tjänsten är på heltid med start efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Anställningen inleds med en gedigen utbildning där du får information och verktyg för att på ett effektivt sätt komma in i din nya roll. 

VEM ÄR DU?

Du som är van vid kundkontakt och lånerådgivning (gärna inom bolån) kommer snabbt att trivas som bolånehandläggare. Du är en person som tycker om att fånga upp kundens önskemål och bygga relationer, så att dina affärer blir långsiktiga. Självklart har du ett intresse för bank och finans och SwedSec för bolån är ett krav!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

B3E5ABAF834F43B8A7B494CBD6F903C9

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till