Jobbet Bokslutsekonom på deltid till Kmsg & Co AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Bokslutsekonom på deltid till Kmsg & Co AB publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Deltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av bokslutsarbete och söker ett flexibelt arbete med möjlighet att styra din egna tid? Då bör du se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Bokslutsekonom/Redovisningsekonom till vår kund Kmsg & Co AB i centrala Göteborg. Kmsg & Co AB är en auktoriserad internationell redovisningsbyrå. Deras tjänster bygger på att erbjuda kunderna kvalificerade redovisningstjänster, bokslut och såväl skatte- som inkomstdeklarationer. Kmsg & Co AB finns i Göteborg och Stockholm och är proffs på redovisning, bokföring, bokslut, löner och deklarationer.

För tjänsten finns det stora möjligheter till att styra ditt egna arbete och arbeta hemifrån.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Bokslutsarbete
- Deklarationer
- Skattefrågor och lönefrågor
- Rådgivning mot kund, främst i samband med bokslut.
- Rapportera till VD

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos Kmsg & Co AB. Tjänsten är en tillsvidareanställning och den är på deltid med varierad tjänstgöringsgrad efter säsong och behov. Du har möjlighet till full flex och att arbeta hemifrån. Tjänsten planerar att starta i januari.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
- Relevant eftergymnasial utbildning inom Ekonomi, gärna inriktning redovisning.
- Mycket god erfarenhet av bokslutsarbete
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
- Meriterande om du har erfarenhet av Visma eller Fortnox.

Vi tror att du arbetar på Redovisningsbyrå idag och söker nya utmaningar. Som person är du analytisk, självgående och noggrann. Du har ett professionellt bemötande och en proaktiv inställning.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45148

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till