Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

BoKlok rekryterar Byggledare jobb i Gävle på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
BoKlok rekryterar Byggledare på Poolia

BoKlok rekryterar Byggledare

Poolia Gävle, Gävleborgs län Heltid

Som Byggledare hos BoKlok erbjuds du en bred roll i ett snabbväxande företag. BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger de hållbara och prisvärda hem med god design, funktion och kvalitet.

BoKlok är en platt organisation, med snabba beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Här erbjuds du en spännande tjänst med frihet under ansvar och möjlighet att växa tillsammans med företaget i en dynamisk kultur.

Om tjänsten
Som byggledare i BoKlok kommer du att ansvara för, driva och koordinera bostadsprojekt inom Marknadsområde Norr. Du kommer vara beställarens representant gentemot produktionen. Du driver projektet som ansvarig byggherre för produktion och arbetsplats. Du samordnar projektörer och underentreprenörer på arbetsplatsen och tillser att avtal efterlevs och att arbetet synkas i tid och genomförande. Du kommer även ansvarar för ekonomi och tidplan avseende produktion tillsammans med produktionschef. Vidare kommer du säkerställa att Hälsa & Säkerhet och BAS-U arbeten efterlevs på arbetsplatsen samt arbeta med Byggherrekalkyler.

I det dagliga arbetet har du ett tätt samarbete med kollegerna i projektteamen för att säkerställa att projektidéerna blir till verklighet med goda boendemiljöer för BoKloks kunder.

Vem är du?
Vi söker dig som har några eller flera års erfarenhet av att leda byggprojekt ute i produktion. Vi ser att du har relevant eftergymnasial utbildning inom bygg eller fastighet. Du har erfarenhet av projektekonomi och goda kunskaper i myndighetskrav, samhällsplanering och byggregler. Vi ser gärna att du har erfarenhet av markprojektering och förståelse för geotekniska frågor. Vidare är du van att upprätta handlingar, vara kontaktperson gentemot leverantörer samt jobba i en beställande roll. Då du kliver in i en central roll är det viktigt att du har förståelse för hela byggprocessen.

För att lyckas och trivas i rollen som byggledare hos BoKlok är det viktigt att du är drivande, proaktiv och tar stort eget ansvar. Du är snabblärd, har en väl utvecklad social förmåga och trivs i samspelet med både interna och externa aktörer. Vi ser även att du är analytisk och ekonomiskt lagd, strukturerad, noggrann och självständig. Det är mycket viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt och är öppen för att lära dig nya saker samtidigt som du coachar och delar med dig av din erfarenhet till övriga kolleger. Då du kommer arbeta över många kontaktytor så känner du dig bekväm i både tal och skrift i det svenska och engelska språket. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Office-paketet, Asta Powerproject samt BIM 360.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i antingen Gävle eller Borlänge.
I denna tjänst är det krav på B-körkort då det kommer förekomma resor i tjänsten och då främst i området Gävle/Falun/Borlänge.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan idag.

Om verksamheten
BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara och prisvärda hem med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning, produktutveckling och produktion, fram till att våra kunder kan flytta in i sina hem.

 

Rekommenderade jobb

BoKlok rekryterar Byggledare
Poolia Gävle Heltid
BoKlok rekryterar Byggledare
Poolia Borlänge Heltidsanställd
Miljökonsult inom hållbart byggande till PE Teknik och Arkitektur
Framtiden Malmö Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60307