SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

BMA eller Laboratorieingenjör till Moleculent jobb i Stockholm på Qrios

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
BMA eller Laboratorieingenjör till Moleculent på Qrios

BMA eller Laboratorieingenjör till Moleculent

Qrios Stockholm, Stockholms län Heltid

Älskar du att labba och vill vara en del av ett spännande start-up och arbete tillsammans med ett fokuserat och dedikerat team?

Moleculent söker nu en driven, flexibel och teamorienterad Biomedicinsk analytiker (BMA). Teamet bakom Moleculent har lång erfarenhet av att bygga framgångsrika företag och produkter inom Life Science. Det här är en chans för dig som vill jobba laborativt i en dynamisk och kreativ R&D miljö. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Solna, Stockholm. Vi intervjuar kandidater löpande och välkomnar din ansökan redan idag!Om tjänsten

Som Biomedicinsk analytiker/Laboratorieingenjör kommer du vara en viktig del av Moleculents dedikerade R&D-team som idag består av ~15 personer. Du kommer att arbete tillsammans med seniora forskare och tillsammans kommer ni driva produktutvecklingen framåt. Du kommer att bidra till utvecklingen av en förstklassig produkt med hög kvalitet genom att utföra experiment enligt gällande SOP:ar och vara delaktig i optimering av protokoll mm.  Visst allmänt labbunderhåll kommer att ingå i rollen. Arbetet kommer ställa krav på tydlig dokumentation av resultat.Vem är du?

Vi söker dig som är Biomedicinsk analytiker (BMA) och/eller har MSc inom Biologi/Biomedicin/Biokemi/Molekylär biologi eller liknade. Du har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet. Branscherfarenhet från Life Science industrin och specifikt från produktutvecklingsföretag inom bioteknik är mycket meriterande. Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i engelska vilket är vårt primära arbetsspråk. Svenska är inte ett krav.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från några/något av följande områden:

-          Erfarenhet av avancerad instrumentering som tex fluorescens eller konfokal- mikroskopi, NGS (Next generation sequencing), flödescytometri, och/eller liknande metoder

-          Erfarenhet av att arbeta enligt SOP:ar och dokumentera resultat.

-          Erfarenhet av att optimera analyser

För att passa denna roll är du självgående, kommunikativ, flexibel, proaktiv och har god samarbetsförmåga. Vi värdesätter att du är serviceinriktad och har en positiv inställning som bidrar till en god arbetsmiljö. Du är en ansvarstagande person som jobbar lika bra i team som självständigt. Det är mycket viktigt att du är organiserad, detaljorienterad och ansvarsfull. Du tycker om att arbeta i labbet och har lätt för att lära dig nya tekniker. Den ideala kandidaten är vänlig, positiv och tycker om att arbeta i en snabbrörlig miljö som präglas av driv och passion.  För att trivas på Moleculent så har du ett genuint intresse för forskning och utveckling och vi tror att du som vi andra är villig att göra det lilla extra för att vi ska lyckas tillsammans.Moleculent

We believe that our understanding of the molecular basis of human biology, in health and disease will increase radically in the coming ten years. This will lead to a vast improvement of therapies, diagnostics, and a new, fundamental understanding of our own biology.

Moleculent is on a mission to develop technology enabled products that leverage new insights into the molecular foundation of human biology.

[ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 10309