Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Blomsterboda söker en Produktionschef bukett jobb i Vallentuna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Blomsterboda söker en Produktionschef bukett på Randstad AB

Blomsterboda söker en Produktionschef bukett

Randstad AB Vallentuna, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

 På Blomsterboda kommer du att spela en viktig roll i att utveckla företaget och dina medarbetare och se till att vi håller en hög kvalitet. Du är stationerad i natursköna Stängselboda i Vallentuna. 


ansvarsområde.

 Som chef  över bukettproduktion ansvarar du för att leverera den beställda bukettproduktionen med bästa effektivitet. Du har personalansvar, säkerhetsansvar samt kommer också ansvara för underhåll av maskiner samt inköp av reservdelar, verktyg och produktionsmaterial.
 kvalifikationer.

 Är vi en bra match? 
Vi spanar efter dig som har intresse för samt erfarenhet av ledarskap och effektiviseringsarbete inom produktion. Meriterande om du har kunskaper eller intresse för snittblommor och binderiprocessen. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och har god datorvana. Meriterande om du även kan polska. Du är duktig på att uppmärksamma det som fungerar väl samtidigt som du inte räds för att hantera tuffare situationer. Dessutom har du ett lösningsorienterat synsätt, är självgående och stabil med ett strukturerat arbetssätt. Har du rätt förutsättningar får du verktygen att utvecklas och lyckas i en framgångsrik organisation med en av Sveriges ledande Specialister på blommor. 

 Välkommen till Blomsterboda! Nu erbjuder vi dig en stimulerande och varierande roll med den perfekta mixen av både ledarskap, operativt arbete och utveckling. Här får du chansen att vara med och driva ett starkt varumärke. 


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Walters på [ Email address blocked ]

 . 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201356230