Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Bli Revisionskonsult hos PwC via AW Academys utbildning på 12 veckor jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Bli Revisionskonsult hos PwC via AW Academys utbildning på 12 veckor på Academic Work

Bli Revisionskonsult hos PwC via AW Academys utbildning på 12 veckor

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Nu kan du på endast 12 veckor bli en del av PwC och axla rollen som Revisionskonsult! Via AW Academy kommer du under 3 lärorika månader byggas på med kunskap som ger dig möjlighet att projektleda olika kunders revisionsarbete vilket innefattar allt ifrån tidsplan, juridik och genomförande. Efter avklarad examen väntar tillsvidareanställning och en utvecklande framtid. Ta chansen, är du en av våra 15 kommande Revisionskonsulter? Gör våra tester redan idag!


Om tjänsten
PwC är Sveriges ledande företag inom revision och rådgivning. Som en konsekvens av deras innovativa kompetensförsörjningsarbete har de inlett ett samarbete med AW Academy där högt motiverade och engagerade konsulter kommer utbildas till Revisionskonsulter. Vårt utbildningsprogram kommer förse dig med grunderna du behöver för att påbörja din nya karriär. Efter avslutad utbildning börjar din resa hos PwC och du kommer bland annat arbeta med följande områden:

* Planera och utföra projekt
* Insamling av information
* Analysera data
* Grundläggande revision
* Rapportering

Utbildningen hos AW Academy har visat sig vara ett framgångsrikt koncept. Efter avklarad examen erbjuds du tillsvidareanställning som konsult på Academic Work och kommer att arbeta på ett heltidsuppdrag hos PwC. Uppdraget är långsiktigt och målet är att överrekryteras av PwC, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Hittills har vi examinerat över 2000 konsulter vars resor vi är otroligt stolta över, vill du bli en av dem?

INFORMATION OM UTBILDNINGEN

Utbildningsmetodiken bygger på Accelerated Learning som är en snabb väg till en ny karriär för de som inte räds en spännande utmaning. Den baseras på aktuell hjärnforskning och fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo och ständig feedbackdialog.

Arbetsuppgifter
ROLLEN SOM REVISIONSKONSULT HOS PWC

Hos PwC möts du av engagerade och motiverade medarbetare med olika kompetenser och ett företag som månar om din personliga utveckling och välmående. På PwC får du möjlighet att arbeta med intressanta kunder, värdestyrda tjänster och skapa ett stort kontaktnätverk. Här värdesätts mångfald hos människor, där alla har friheten att vara sig själva med lika möjligheter.

Efter utbildningen kommer du att arbeta som Revisionskonsult genom Academic Work hos PwC. Initialt får du leda ett mindre team med mindre kunder. Tanken är att du ska växa in i rollen och arbeta med större, mer komplexa kunder, på sikt. I din roll ansvarar du för ett antal kunder där varje kundsamarbete ses som ett enskilt projekt. Du kommer att ansvara för tidsplan, planering, insamling- och analys av information samt rapportering. Under en dag arbetar du oftast med flera olika projekt parallellt, vilket innefattar kundmöten, fatta beslut om risker, avgöra hur revisionen ska utföras, ta upp relevanta frågeställningar samt säkerställa att lagar och regler följs. I den här rollen arbetar du både självständigt och i nära samarbete med dina mer seniora kollegor.
Vi söker dig som

* Är över 18 år
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
* Har klarat samtliga tre inledande tester med fokus på förmågor
* Har ett stort intresse för ekonomi, revisionsarbete och projektledning

För att ha fallenhet för konsultrollen behöver du ingen tidigare erfarenhet av revision men för att lyckas i den här rollen behöver du ha grundläggande kunskaper inom ekonomi från en eftergymnasial utbildning eller från arbetslivet. Vi ser även att du har erfarenheter från andra eller liknande branscher som har bidragit till att utveckla din verksamhetsförståelse och din affärsmässighet. Vidare behöver du även ha rätt förmågor, personliga egenskaper och engagemang att påbörja din nya karriär. De personliga egenskaper vi söker hos dig är:

* Problemlösande
* Affärsmässighet
* Ansvarstagande
* Flexibilitet
* Resultatinriktad
* Kommunikativ

PRAKTISK INFORMATION

* Utbildningsstart: 10 januari 2022
* Examensdag: 1 april 2022
* Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl: 09.00-17.00
* Utbildningsort: Utbildningen kan antingen ske på Campus i Stockholm eller på distans
* Arbetsort efter avslutad utbildning: Stockholm
* Rekryteringsprocessen: Vi arbetar utifrån löpnade urval och processen består av tre tester och två intervjuer. Du behöver klara samtliga tester för att kunna skicka in din ansökan. Öka därför dina chanser att få en plats genom att genomföra testerna så snart som möjligt!
* Sök till AW Academy genom att klicka på Ansök här på annan site och klicka sedan på Utför testet överst på landningssidan.
* Har du specifika frågor om AW Academy och utbildningen besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen.

VAD ÄR AW ACADEMY?

Vi är övertygade om att tiden är inne för en ny typ av utbildning. Därför har vi startat AW Academy, en skola som erbjuder Accelerated Learning Programs. Vi förbereder och utbildar människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Det här gör vi genom att kombinera en utmanande rekryteringsprocess som lägger vikt på vad personer kan göra imorgon, inte vad de gjorde igår. Samt ett skräddarsytt utbildningspaket som vi tagit fram tillsammans med några av de bästa lärarna inom sina respektive fält. Det här skapar en utbildningsmiljö där verkligt ambitiösa människor har möjlighet att nå sin fulla potential.

AW Academy är en del av Academic Work och vi bygger framtidens skola, idag!
Information om företaget
PwC Sverige är marknadsledande inom revision och rådgivning med 2 900 medarbetare runt om i hela landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 35 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i.

PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 284 000 medarbetare i 155 länder. Det ger oss möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans utveckla hållbara lösningar för våra kunder.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15062723-SE