Jobbet Bli IT-konsult efter 12 veckor genom Academy har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Bli IT-konsult efter 12 veckor genom Academy publicerad av Academic Work

Heltid
Skellefteå
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Idag saknas 30 000 personer med rätt IT-kompetens på den svenska arbetsmarknaden. Det vill vi ändra på och därför startade vi 2015 Sveriges första skola inom Accelerated Learning - Academy. Vi ger 55 personer möjligheten att under 12 veckor med start i höst, bli vass på programmering i Java eller C#.NET. Academy är en kostnadsfri utbildning och vi tror så pass mycket på vårt koncept att vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som IT-konsult efter avslutad utbildning. Hittills har vi examinerat över 500 konsulter, vars resor vi är otroligt stolta över!

Längst ner i denna annons kan du klicka dig vidare till det första testet i rekryteringsprocessen. Vi ser fram emot att se din ansökan då platserna på programmet tillsätts löpande!

Academy är en intensivutbildning som vänder sig till dig som har logiken i blodet och ambitionen att under en intensiv 12-veckorsperiod bli junior systemutvecklare.

Tillsammans med Sveriges bästa lärare inom systemutveckling har vi tagit fram ett skräddarsytt utbildningsprogram, där du inte bara lär dig att programmera utan även hur du blir en framgångsrik konsult inom IT-branschen.

Vi vet att lärarledd utbildning är det bästa sättet att verkligen lära sig programmera på, därför finns våra lärare på plats varje dag för att stötta och coacha samtliga konsulter.

Efter intensivutbildningen på Academy har jag fått möjlighet att utmana mig själv varje dag. Jag får jobba med någonting som jag tycker är kul och med tekniker som utvecklas hela tiden. Att gå Academy är utan tvekan ett av de bästa besluten jag tagit. Paula Widén, C#.NET sommar-16

KandidatprofilHar en logisk problemlösningsförmåga och drivet att klara av en tuff intensivutbildning. För de utvalda till respektive program är det här starten på en karriär där du har möjlighet att vara med och utveckla framtiden. Det kommer bli ett par intensiva veckor men tillsammans med andra ambitiösa konsulter och med stöd från grymma lärare varje dag skapar vi riktigt bra förutsättningar för en brant utvecklingskurva.

Och kanske bäst av allt? Vi har bevis för att det fungerar, fram till sommaren 2018 har vi utexaminerade fjorton Accelerated Learning Programs inom IT och kommer ha 370 konsulter ute på uppdrag hos våra kunder i skarpa IT-projekt.

INFORMATION OM UTBILDNINGEN

Intensivutbildningarna i C#.NET och Java startar den 15 oktober med utbildningsort Stockholm, Kista. Därefter sker arbete på vald arbetsort. För att ha fallenhet för systemutveckling behöver du ingen erfarenhet, men du måste ha rätt kognitiva förmåga. Därför vill vi börja den här rekryteringsprocessen genom att mät din kognitiva förmåga genom tre bedömningar som du länkas vidare till nedan. Sök till Academy och börja din nya karriär i höst!

Välkommen in på Academy för att läsa mer och se varför våra tidigare konsulter rekommenderar Academy.

PRAKTISK INFORMATION

* Sista ansökningsdag: 7 september, löpande rekrytering.
* Utbildningsstart: 15 oktober. Du väljer inriktning mellan Java och C#.NET i det sista steget i ansökningsprocessen.
* Omfattning: Heltid, kontorstider
* Utbildningsort: Stockholm, Kista
* Arbetsort: Skellefteå. Du förtydligar val av arbetsort i din ansökan
* Sök till Academy genom att klicka på Ansök här på annan site och klicka sedan på testet överst på landningssidan. Vi går igenom urvalet löpande och platserna kan komma att fyllas innan deadline.
* Har du specifika frågor kring Academy besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen om du inte gjort och klarat de inledande testerna.
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

VAD ÄR ACADEMY?

Vi är övertygade om att tiden är inne för en ny typ av utbildning. Därför har vi startat Academy, en skola som erbjuder Accelerated Learning Programs. Vi förbereder och utbildar människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Det här gör vi genom att kombinera en utmanande rekryteringsprocess som lägger vikt på vad personer kan göra imorgon, inte vad de gjorde igår. Samt ett skräddarsytt utbildningspaket som vi tagit fram tillsammans med några av de bästa lärarna inom sina respektive fält. Det här skapar en utbildningsmiljö där verkligt ambitiösa människor har möjlighet att nå sin fulla potential.

Academy är en del av Academic Work och vi bygger framtidens skola, idag!

Referens

15008823-SE

Liknande jobb

Rekrytering av servicetekniker till JOBmeal! Skellefteå Professionals Nord
Kundtjänstmedarbetare till Swedbank Piteå Professionals Nord
C-chaufför till Skellefteå Skellefteå Wikan Personal AB
Glasarbetare Skellefteå Wikan Personal AB
Industriarbetare Skellefteå Wikan Personal AB
IT-konsult med fokus på Microsoft Skellefteå Academic Work
IT-konsult inom Kommunikation & Säkerhet Skellefteå Academic Work
CFO till Bergteamet Raiseboring Europe Skellefteå Wikan Personal AB
Nästa generations IT-konsulter Skellefteå Wikan Personal AB
Projektledare Skellefteå Wikan Personal AB
Projektledare Skellefteå Atea
Sprutlackerare Skellefteå Wikan Personal AB
Plattsättare till NOAK Skellefteå StudentConsulting
Miljötekniker Skellefteå Lernia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till