Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Bli Integrationskonsult hos TietoEVRY via AW Academy på 12 veckor jobb i Göteborg på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Bli Integrationskonsult hos TietoEVRY via AW Academy på 12 veckor på Academic Work

Bli Integrationskonsult hos TietoEVRY via AW Academy på 12 veckor

Academic Work Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Drömmer du om att få jobba som IT-konsult men saknar rätt utbildning? Genom AW Academy erbjuds nu chansen för dig med rätt förmågor och motivation att gå en 12-veckors utbildning som därefter ger dig möjlighet att jobba som TietoEVRY-konsult. Du kommer bl.a. att utveckla kunders systemintegrationer i syfte att öka dess digitalisering och tillväxt. Vi tror så pass mycket på vårt koncept och de som antas att vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som konsult efter avklarad och avslutad utbildning. Genom AW Academy har vi genomfört mer än 120 program och examinerat över 2 000 konsulter som arbetar ute hos Academic Works kunder.


Om tjänsten
TietoEVRY är ledande i att hjälpa deras kunder att automatisera och effektivisera manuella processer samt att hitta nya sätt för att skapa tillväxt och ökad digitalisering. Här kommer du att trivas om du vill göra skillnad för samhällsutvecklingen.

TietoEVRY har sitt huvudkontor i Finland och har omkring 24 000 experter anställda globalt. Bolaget tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. TietoEVRY omsätter årligen cirka 3 miljarder euro och aktierna är noterade på NASDAQ i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs.

Genom programmet Academy för TietoEVRY ger vi dig grunderna du behöver för att påbörja en ny karriär som integrationskonsult med inriktning på deras plattformar. Du kommer bland annat att få lära dig programmering, Azure och hur man gör kundanpassade systemintegrationer. Det finns tre stycken integrationsteam, du kommer att ingå i ett team tillsammans med Johannes & Anna, Saman eller Morgan som har lite olika inriktningar. Här kommer de att matcha in dig i rätt team längre fram i processen.

Du kan bland annat arbeta med:

* Applikationslogik och integrationsutveckling
* Ta del av hela utvecklingsprocessen från design, utveckling till leverans
* Delta i kundmöten, kravställning, kravhantering
* Testning av systemen och efterföljande dokumentation
* Leda och delta i projekt


Arbetsuppgifter
INFORMATION OM UTBILDNINGEN

Utbildningsmetodiken på AW Academy bygger på Accelerated Learning som är en snabb väg till en ny karriär för de som inte räds en spännande utmaning. Vår pedagogik grundar sig i aktuell hjärnforskning och fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo, samarbeten i team och ständig feedbackdialog.

Välkommen in påAW Academyför att läsa mer och se varför våra tidigare konsulter rekommenderar AW Academy.

* Utbildningsstart: 21.02.22
* Examensdag: 13.05.22
* Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl: 09.00-17.00
* Utbildningsort: Utbildningen ges på plats i Stockholm men möjligheter till distansstudier finns
* Arbetsort efter avslutad utbildning: Göteborg

Vi söker dig som

* Är över 18 år
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
* Har klarat samtliga tre inledande tester med fokus på förmågor
* Har ett stort intresse för IT och programmering

För att ha fallenhet för konsultrollen behöver du ingen tidigare erfarenhet av IT, men du måste ha rätt förmågor, personliga egenskaper och engagemang för att påbörja din nya karriär. De personliga egenskaper vi söker hos dig är:

* Affärsmässighet
* God problemlösningsförmåga
* God samarbetsförmåga
* Noggrann
* Ansvarstagande/personlig mognad

PRAKTISK INFORMATION

* Rekryteringsprocessen: Vi arbetar utifrån löpande urval och processen består av tre tester och två intervjuer. Du behöver klara samtliga tester för att kunna skicka in din ansökan. Öka därför dina chanser att få en plats genom att genomföra testerna så snart som möjligt!
* Sök till AW Academy genom att klicka på Ansök här på annan site och klicka sedan på Utför testet överst på landningssidan.
* Har du specifika frågor om AW Academy och utbildningen besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen.

Information om företaget
AW Academy utmanar utbildningsbranschen genom att erbjuda tidseffektiva och kvalitativa utbildningar för att minska kompetensbrist. Vi tror att lärande är lösningen för utveckling och tillväxt, både hos individer och organisationer. Genom att erbjuda Accelerated Learning Programs förbereder och utbildar vi människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Det här gör vi genom att kombinera en utmanande rekryteringsprocess som lägger vikt på vad personer kan åstadkomma imorgon, inte vad de gjorde igår. Samt ett skräddarsytt utbildningspaket som vi tagit fram tillsammans med några av de bästa lärarna inom sina respektive fält. Det här skapar en utbildningsmiljö där verkligt ambitiösa människor har möjlighet att nå sin fulla potential.

AW Academy är en del av Academic Work och har sedan starten 2015 hjälpt över 2000 individer till nya karriärer och 400+ företag till ny, eftertraktad kompetens.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15062405-SE