Jobbet Bli en del av Oryx Simulations! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Bli en del av Oryx Simulations! publicerad av Academic Work

Full-Time
Umeå

Arbetsbeskrivning

Oryx Simulations, bolaget som designar och utvecklar specialanpassad simulatormjukvara söker dig som känner dig hemma i C++ och Linux. Vill du dessutom arbeta på ett bolag med stark sammanhållning och närvarande ledare? Då har du hittat rätt! Med huvudkontoret i Umeå söker Oryx en systemutvecklare med start omgående. Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag!


Om tjänsten
Academic Work söker för Oryx Simulations räkning en systemutvecklare till kontoret i Umeå. Utvecklingsavdelningen består i dagsläget av 19 engagerade medarbetare med blandad erfarenhetsnivå. Du kommer i rollen som systemutvecklare att bli en del av ett tight team på 4-5 utvecklare/formgivare där samarbete anses vara A & O för att både trivas och lyckas. På Oryx finns goda möjligheter att utvecklas inom bolaget med närvarande och lyhörda ledare.

Du erbjuds

• En möjlighet att få in foten på ett företag i stark framåtanda där visionen är att bygga världens bästa simulatorplattform.
• Bli en del av en inkluderade sammanhållning där gemensam friskvård och afterworks är en stor del av vardagen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här.

Arbetsuppgifter
Som systemutvecklare kommer du att arbeta i dynamiska team som har totalansvar över alla steg i produktutvecklingen. Du kommer att arbeta med såväl mjukvaruutveckling och hårdvaruintegrering. All programvara ställer höga krav på realtidsprestanda samt hög realism vilket öppnar för både hårdvarunära programmeringsarbete samt känsla för grafik och presentation. Kanske har du mer kompetens inom något av dessa områden - Oryx kommer att anpassa dina huvudsakliga arbetsuppgifter utifrån dina kompetensområden.

Det dagliga arbetet innebär ofta kundkontakt och kundbasen är spridd över hela världen vilket innebär att resor kan förekomma som del i arbetet.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en civil eller högskoleutbildning inom datavetenskap, interaktion och design, teknisk fysik, systemvetenskap, spelutveckling eller annan relevant utbildning. Oavsett utbildningsbakgrund bör du läst minst ett år inom programmering och ha ett gediget programmeringsintresse.
• Har erfarenhet av programmering i C++ och plattformen Linux, har du dessutom kunskap inom Windows ses det som meriterande men inte som ett krav för tjänsten.
• Har körkort B
• Har goda kunskaper inom det svenska - och engelska språket såväl muntligt som skriftligt detta för att kommunicera med företagets kunder.

Meriterande för tjänsten är även erfarenhet av tidigare arbete med Unreal eller Unity men det anses inte som ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper vi söker:

• Samarbetsförmåga
• Resultatinriktad
• Problemlösande

Övrig information

• Start: Omgående
• Omfattning: Heltid, initialt blir du anställd som konsult via Academic Work uthyrd till Oryx för att efter 1 år eller tidigare direktanställas av Oryx, detta försätter givetvis att båda parter är nöjda med samarbetet.
• Placering: Umeå
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Oryx önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Läs mer om Oryx Simulations här.

Referens

15045771-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till