Jobbet BLI EN DEL AV FRAMTIDENS JÄRNVÄGSFORSKNING - TRAFIKVERKET SÖKER PROJEKTINGENJÖR har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

BLI EN DEL AV FRAMTIDENS JÄRNVÄGSFORSKNING - TRAFIKVERKET SÖKER PROJEKTINGENJÖR publicerad av Academic Work

Heltid
Luleå

Arbetsbeskrivning

Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och därför söker vi en Projektingenjör till Luleå vill du vara med och bidra? Vi söker dig som är lösningsfokuserad och kommunikativ, som vill vara med att bidra i ett europeiskt forskningsprojekt som involverar andra Europeiska länders motsvarighet till Trafikverket. Urvalet sker löpande, så tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Academic Work söker för Trafikverkets räkning en projektingenjör till avdelningen Teknik och Miljö i Luleå. I rollen som projektingenjör kommer du vara en del i ett projekt som heter Shift2Rail. Ett forskningsprojekt som involverar kontakter från andra europeiska länders motsvarighet till Trafikverket. Projektet syfte är att standardisera järnvägssystem för att kunna sänka underhållskostnader. Din roll som projektingenjör kommer vara en koordinerande roll med varierande administrativa arbetsuppgifter där du kommer ha en löpande kontakt med kollegor i andra länder.

Som konsult på Trafikverket får du möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektingenjör. Det kommer läggas fokus på din personliga kompetensutveckling och du kommer i samband med din anställning hos Academic Work få möjligheten att ta del av ett skräddarsytt utbildningsprogram som Academic Work tagit fram tillsammans med Trafikverket. Projektet Shift2Rail kommer innebära mycket kontakt med andra europeiska länder vilket också kommer innebära resor i tjänst.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsterna går till Academic Work

Kandidatprofil

Du kommer att arbeta nära seniora projektledare med stor variation i arbetsuppgifterna. Den gemensamma nämnaren är att du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar och kommer fungera som ett stöd i administrativa frågor.

Exempel på arbetsuppgifter:
* Ansvara för hantering av inbjudningar och biträda projektledare i olika forskningsprojekt i form av genomförande och dokumentation

* Koordinera och följa upp ekonomiska frågor både internt inom trafikverket och mot Europakommissionen
* Förbereda presentationer, medverka och protokollföra vid möten

För att trivas i denna roll bör du ha en prestigelös inställning och ha en naturlig förmåga till att hjälpa till där det behövs. Du ska trivas i att arbeta med att se helheten i projekt och att inte fastna i detaljer. Att nätverka och träffa nya människor är något trivs med och du ser forskning inom samhällsplanering som intressant.

Har en eftergymnasial utbildning som civilingenjör inom teknik, maskin eller samhällsbyggnad.

Utöver utbildning söker vi dig som har:

* Stort tekniskt kunnande samt intresse för att jobba med samhällsutveckling
* Nyexaminerad, alternativt upp till två års erfarenhet
* Goda språkkunskaper i både engelska och svenska
* Har god datorvana och kunskaper i Office-paketet
* B-körkort

Som person är du kommunikativt lagt och har driv samt vilja att alltid arbeta framåt. Vidare är du en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att samarbeta med människor från olika kulturer. Du har en positiv inställning och är lösningsfokuserad. Vidare behöver du vara självgående och hitta genvägar istället för att fastna i detaljer.

Det är meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat alternativt haft praktik inom järnväg.

ÖVRIG INFORMATION

START: September

ARBETSTID: Heltid, 6 månaders provanställning med goda chanser till förlängning

PLATS: Luleå

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Referens

15010060-SE

Liknande jobb

Deltidstjänst som IT-tekniker sökes Luleå StudentConsulting
Lagermedarbetere Luleå Elgiganten AB
Head of site Luleå Luleå SAAB
Skogsingenjör till Vattenfall Luleå Academic Work
Rekryteringsassistent Luleå StudentConsulting
Kandidatkommunikatör Luleå StudentConsulting
Supporttekniker Luleå Atea
Extraarbete för Student inom search! Luleå StudentConsulting
Cloud Solution Architect Luleå Sogeti
Regionchef till Dedicare Luleå Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till