Jobbet Bli bryggan mellan verksamheten och IT-stödet - IT Lösningsarkitekt till Väderstad AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Bli bryggan mellan verksamheten och IT-stödet - IT Lösningsarkitekt till Väderstad AB publicerad av Skill

Heltidsanställd
Mjölby

Arbetsbeskrivning


Till Väderstad AB:s IT-avdelning söker vi dig som vill arbeta verksamhetsnära och designa och utveckla IT-lösningar! IT-avdelningen består av närmare 20 medarbetare som hanterar hela koncernens support och infrastruktur ifrån Väderstad. Vi har en Microsoftbaserad miljö som består av ca 900 klienter och ett 100-tal servrar. Här blir du del av ett kreativt och målinriktat team som ständigt strävar efter att utveckla IT-leveransen tillsammans med våra interna kunder. Trivseln är stor hos våra medarbetare tack vare en väl fungerande IT-organisation med omtyckt arbetskultur och professionellt ledarskap. Vi har en spännande resa framför oss, både gällande tekniken men också andra områden – nyfiken på att veta mer?

Om företaget
Väderstads lantbruksmaskiner och metoder har en lång tradition av att vara i framkant vad gäller kvalitet, design och effektivitet. Företaget har ofta varit epokgörande när det gäller innovation och nya koncept. Väderstad finns representerat i 40 länder och är en leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Väderstad är ett familjeföretag ägt av familjen Stark. Huvudkontoret med R&D och produktion ligger i Väderstad, Sverige. Företaget är expansivt, Väderstad-Gruppen har cirka 1250 medarbetare och omsatte 2,4 miljarder kronor år 2017. Väderstad är kvalitetscertifierat enligt den internationella kvalitetsstandarden ISO 9001:2008.

Dina arbetsuppgifter
Som Lösningsarkitekt arbetar du med att designa IT-lösningar baserade på krav från verksamheten och IT i syfte att säkerställa att systemlösningar stödjer verksamhetens strategiska planer och mål. Du ser till att vi återanvänder funktionaliteter samt säkerställer att företagsövergripande arkitekturprinciper och riktlinjer kring standarder följs i de IT-lösningar som tas fram. Som Lösningsarkitekt är du mycket väl insatt i de IT-stöd verksamheten nyttjar, du är dessutom väl insatt i verksamhetens processer, metoder och rutiner. Du har det övergripande ansvaret för att IT-stödet motsvarar verksamhetens nuvarande och kommande krav och behov. Kraven från verksamheten utgår bland annat från: -Verksamhetens arbetssätt i form av processer och arbetsmetoder -Krav på tillgänglighet och prestanda -Finansiella krav, dvs väga lösningar mot kostnad kontra effekten som lösningen ger -Förvaltningsbarhet, att lösningen är förvaltningsbar samt livscykelkostnaden för lösningen Som lösningsarkitekt har du extra fokus på icke-funktionella krav som krav på säkerhet, robusthet, skalbarhet mm.

Din profil
För den här tjänsten lägger vi stort fokus vid din personlighet. Vi förutsätter att du trivs i en kreativ och målinriktad miljö där du drivs av att förbättra, utveckla och förstå nya förutsättningar. Du uppskattar att arbeta både självständigt och samarbeta med olika typer av människor i verksamheten där du har nytta av din sociala kompetens och gärna delar med dig av dina kunskaper. Du besitter en god analytisk förmåga samt är bra på att se till helheten och att prioritera det viktigaste. Vi tror att du idag har ett liknande arbete alternativt att du efter flera år inom IT är redo att ta nästa steg i karriären. För att passa för rollen behöver du ha mycket god teknisk kompetens, både övergripande inom IT men också att du specialiserat dig inom ett eller flera områden som t.ex. SharePoint/web, CRM, mjukvaruutveckling .NET eller affärs-/produktionssystem. Vidare ser vi att du har god kunskap om IT-arkitektur på strategisk, taktisk och operativ nivå samt erfarenhet från process- och verksamhetsutveckling, systemförvaltning och projektmetodik. Du är van vid behov och kravspecificering från verksamheten samt har god kunskap om, och utvärderingskompetens för, IT-plattformar och IT-tjänster samt att se systemlösningar i ett sammanhang. Utöver detta har du goda svenska och engelska kunskaper i tal och skrift.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Väderstad med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pehr Gilén 013-473 20 65 alt. pehr.gilen@skill.se eller Pontus Lundquist på 013-32 94 15 alt. pontus.lundquist@skill.se

Referens

3912

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till