Untitled Document

bli instajobbare och få bred arbetslivserfarenhet från butik och fler kategorier vid sidan av studierna!Vi är instajobs, ett systerbolag till Academic Work. I vår app kan företag publicera extrajobb när de behöver någon som hoppar in på kortare jobb med kort varsel inom kategorier som butik, reception, administration, servering och lärarvikarie. Som instajobbare tillhör du ett nätverk av över 200 konsulter i Stockholm som söker och hoppar in på jobb när de passar dom, efter sitt eget schema. Du får en egen profil i appen och efter varje utfört extrajobb har du möjlighet att samla ratings och omdömen från våra kunder, och dessutom får du värdefulla kontakter och erfarenheter i arbetslivet. Är du serviceminded och vill arbeta i butik i framtiden är Instajobs en perfekt inkörsport i arbetslivet!Våra instajobbare gör hela skillnaden. De är anledning till att våra kunder blir nöjda och publicerar fler jobb i appen och de skapar tillsammans ett härligt nätverk som ger oss energi att fortsätta växa. För att bli instajobbare måste du uppfylla följande krav:
* Vara över 18 år
* Tala och skriva flytande svenska och engelska
* Ha svenskt personnummer
* Studera på högskola eller universitet
* Vara boende i Stockholm eller Uppsala
* Ha ambition att jobba i genomsnitt minst en gång per vecka, med kort varsel och även under dagtid

För oss är inte det viktiga vad du gjort tidigare. Det viktiga är vad du har potential att göra framöver. Därför är personlighet helt avgörande för oss. Vi söker dig som är:
* En problemlösare
* Positiv och service-minded
* Proffsig i alla situationer och alltid försöker överträffa kunders och kollegors förväntningar.
* Öppen för nya erfarenheter och prestigelös ute på arbete

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Ca 10 h/vecka
* Placering: Stockholm
* Kontaktuppgifter: work@instajobs.com
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på work@instajobs under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN 
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
OM OSS

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.
bli instajobbare och få bred arbetslivserfarenhet från butik och fler kategorier vid sidan av studierna! !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer