Jobbet Blandningstekniker med placering i Helsingborg sökes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Blandningstekniker med placering i Helsingborg sökes publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Just nu söker vi blandningstekniker till vår kund i Helsingborg. Du utgör en viktig del i tillverkningsprocessen och ansvarar för att bereda och blanda råmaterial till färdig produkt. Detta ställer höga krav och vi söker dig som är noggrann och ansvarstagande då det är även viktigt att du kan läsa och följa recept. Låter detta som en tjänst som kan passa dig? Då ser vi fram emot din ansökan! 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 


ansvarsområde.

Du arbetar i produktionsmiljö med högra krav på kvalitet och vi söker därför dig som tidigare arbetat i en  produktionsmiljö. Utöver att följa recept samt bereda och blanda råmaterial så förekommer tunga lyft och du måste därför vara beredd på att hugga i. 

Du trivs med att arbeta i team och gillar en miljö där tempot är högt. 


arbetstider.

Heltid
3-skift


kvalifikationer.

- Goda kunskaper i svenska tal & skrift

- B körkort och tillgång till bil

- Kan avläsa ett recept och blanda därefter (erfarenhet krävs)

- Truckkortsbehörighet B1 (motviktstruck) samt praktisk erfarenhet. 

Meriterande om du har bakgrund i kemi, både utbildning samt arbetslivserfarenhet. 

Vi söker dig som gillar ordning och reda, är metodisk och noggrann. Dessutom gillar du att lösa problem och har huvudet på skaft. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansökan.

2020-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Vi tar ej emot ansökningar via mail. För information: Jennifer Barmer, konsultchef / Jennifer.barmer@randstad.se eller Mikaela Hutzelmann, konsultchef /mikaela.hutzelmann@randstad.se 

Referens

201304504

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till