Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Blästeroperatör sökes till företag i Eksjötrakten jobb i Eksjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Blästeroperatör sökes till företag i Eksjötrakten på Uniflex

Blästeroperatör sökes till företag i Eksjötrakten

Uniflex Eksjö, Jönköpings län Heltid
Jobbeskrivning
Är du en person som trivs i en produktiv miljö där du är en viktig del av kedjan? Då kan vi ha jobbet för dig! Du kommer spendera din arbetstid tillsammans med ett teamorienterat gäng kollegor som sätter laget framför jaget. En spännande tjänst där du och din kompetens är en viktig del på företaget. Ingen tidigare erfarenhet av yrket krävs du men behöver ha datavana och truckkort för A-truckar. Den här tjänsten är en hyrrekrytering med goda möjligheter för rätt person att bli anställd på företaget. Tjänsten är placerad i Bruzazholm och du kommer arbeta 2-skift.

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du: - Har viljan att utvecklas och är en god ambassadör. - Nyfiken, du har viljan att lära dig nya saker och förstå orsaken till flödet som sker. • Som person är du driven och ansvarstagande som gillar ordning & struktur. • För att lyckas på arbetsplatsen behöver man ha en god teamkänsla och vara hjälpsam i sitt sätt. • God känsla för detaljer. • Du är självständig i din roll och du kommer ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


Uniflex Höglandet är verksamma i Nässjö, Eksjö, Vetlanda, Sävsjö, Aneby och Tranås. Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55562