Jobbet Biträdande rektor till Söderkullaskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Biträdande rektor till Söderkullaskolan publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

Söderkullaskolan är en av Malmös största grundskolor med elever från förskoleklass till årskurs 9. På Söderkullaskolan går ca 900 elever och våra elever har en god måluppfyllelse.
På Söderskullaskolan jobbar vi med språkutvecklande arbetssätt i alla åldrar och ämnen. Våra lärare arbetar i arbetslag där bedömning för lärande, värdegrundsarbete och mentorskap har en central roll.

På Söderkullaskolan satsar vi extra på språk genom vår spetsutbildning i engelska och vår Bilingualprofil i årskurs 7-9.


Arbetsuppgifter

Söderkullaskolan söker nu en biträdande rektor till årskurs F-3 och fritids!

Här blir du en del av ett ledningsteam bestående av en rektor, tre biträdande rektorer och en administrativ chef. Tillsammans leder och fördelar vi arbetet och tar fram strategier för skolans ständiga utvecklingsarbete. Som biträdande rektor är du underställd rektor och verkar inom ramen för den delegation du får. Du har lednings-, utvecklings-, uppföljnings- och samverkansansvar.

Vi erbjuder dig ett arbete med ett nytt sammansatt ledningsteam vilket ger dig goda möjligheter att vara med och forma tillsammans med oss. Du kommer också att få arbeta med en rutinerad rektor som leder med mycket tillit till sitt team och all personal på skolan.

Tillsammans med övriga chefer och ledare i Malmö stad ingår det i ditt uppdrag att verka för ett socialt hållbart Malmö där varje elev ges likvärdiga möjligheter att nå uppställda mål. Organisationen ska präglas av lärande, där erfarenheter och kunskaper sprids och utvecklas mellan medarbetare, ledare och verksamhet. Ditt ledarskap ska präglas av öppenhet och av en stark vilja att skapa goda relationer i organisationen och gentemot våra samarbetspartners. Du ska vara drivande i att skapa en kreativ och trygg arbetsmiljö för våra elever och medarbetare. Du är ambassadör och verkar för att Malmös samtliga grundskolor är attraktiva för elever och föräldrar samt att våra arbetsplatser är kända för att ge de allra bästa förutsättningarna för det pedagogiska uppdraget och ledarskapet.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en bakgrund inom skola, fritidshem eller förskola samt en akademisk examen. Vi ser helst att du har någon form av ledarerfarenhet med dig, som gärna får vara inom skola. Har du något ledarutvecklingsprogram och/eller rektorsutbildning med dig i bagaget är det bra.

Vi förutsätter att du har goda ledaregenskaper; att du är en tydlig pedagogisk ledare som initierar och driver skolutveckling utifrån uppställda mål. Din goda kommunikativa förmåga gör att du är lyhörd och har lätt för att påverka; skapa intresse, delaktighet och engagemang och förståelse hos dina medarbetare och kolleger. Du måste vara en god lagspelare och tycka det är roligt att arbeta tillsammans med andra; i ledningsgrupp såväl som i andra konstellationer. För att klara uppdraget är det viktigt att du har förmåga att skapa strukturer, att du håller deadlines och följer upp det du är ansvarig för.

Välkommen med din ansökan!


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2019-08-11

Referensnummer: C29868

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare
  • Claes Jeppsson
  • Lärarförbundets skolledare
  • 0703-156110

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

C29868

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till