Jobbet Biträdande rektor till Kulladalsskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Biträdande rektor till Kulladalsskolan publicerad av Malmö Stad

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Malmö
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

Kulladalsskolan fortsätter att växa och vi utökar nu ledningsfunktionen med en biträdande rektor. Vi har i dagsläget ca 530 elever i årskurserna F-6. På Kulladalsskolan arbetar vi med strategier utifrån visionen ”Varje elevs bästa skola”. Elevhälsa, formativt lärande och ikt är prioriterade områden hos oss.


Arbetsuppgifter

I samarbete med rektor och biträdande rektor/administrativ chef fördelas ansvarsuppgifterna utifrån kompetens. I rollen som biträdande rektor har du lednings-, utvecklings-, uppföljnings- och samverkansansvar. Du kommer bilda ledningsgrupp med två erfarna skolledare varpå vi tillsammans kommer att komma överens om hur vi fördelar våra ansvarsområden.

Tillsammans med övriga chefer och ledare i Malmö stad ingår det i ditt uppdrag att verka för ett socialt hållbart Malmö där varje elev ges likvärdiga möjligheter att nå uppställda mål. Organisationen ska präglas av lärande, där erfarenheter och kunskaper sprids och utvecklas mellan medarbetare, ledare och verksamhet.

Du är ambassadör och verkar för att vi är en attraktiv grundskola för elever och föräldrar samt att vår arbetsplats gör sig känd för att ge de allra bästa förutsättningarna för det pedagogiska uppdraget och ledarskapet.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna med pedagogisk inriktning. Du behöver även ha erfarenhet av pedagogiskt ledarskap i grundskolan och det är meriterande om du har erfarenhet av betygssättande årskurser.

Ditt ledarskap präglas av öppenhet och av en stark vilja att skapa goda relationer i organisationen och gentemot våra samarbetspartners. Du är drivande i att skapa en kreativ och trygg arbetsmiljö för våra elever och medarbetare. Du har en god kommunikativ förmåga och som person utstrålar du trygghet, stabilitet och du har samtidigt självinsikt gällande dina styrkor och svagheter.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-08-17

Referensnummer: 171-18-0288

Kontaktpersoner
  • Anette Ohlsson
  • Rektor
  • 0708491319
  • 040-34 64 73

Fackliga företrädare
  • Claes Jeppsson
  • Lärarförbundets skolledare
  • 0703-156110

Övrigt

Första intervjuer ämnas att hållas 27 - 28 augusti.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

171-18-0288

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till