Jobbet Biträdande rektor till Hyllievångsskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Biträdande rektor till Hyllievångsskolan publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Nu växer vi på Hyllievångsskolan och går snart in i en ny spännande fas då vi till nästa läsår kommer ta emot våra första elever i åk. fyra. I takt med att vi växer söker vi nu en biträdande rektor som vill vara med och planera och bygga upp vårt mellanstadie. Det här är chansen för dig som vill vara med och arbeta med att bidra till att utveckla det kollegiala arbetet/lärandet på skolan, stötta och inspirera till ett ämnesövergripande arbete på skolan samt vara med och utveckla en framtidsorienterad skola som uppmuntrar ett livslångt lärande! 

Tillsammans med rektor och biträdande rektor/administrativ chef bildar ni skolans ledningsgrupp och i din roll som biträdande rektor verkar du inom ramen för den delegering som rektor ger. Du leder, utvecklar och organiserar arbetet på skolenheten inom ramen för din delegation. Du ansvarar dels för det pedagogiska utvecklingsarbetet inom ditt ansvarsområde men har även ansvar för mål, ekonomi, personal och kvalitet inom ansvarsområdet. 

Tillsammans med övriga chefer och ledare i Malmö stad ingår det i ditt uppdrag att verka för ett socialt hållbart Malmö där varje elev ges likvärdiga möjligheter att nå uppställda mål. Organisationen ska präglas av lärande, där erfarenheter och kunskaper sprids och utvecklas mellan medarbetare, ledare och verksamhet. Ditt ledarskap ska präglas av öppenhet och av en stark vilja att skapa goda relationer i organisationen och gentemot våra samarbetspartners. Du ska vara drivande i att skapa en kreativ och trygg arbetsmiljö för våra elever och medarbetare. Du är ambassadör och verkar för att Malmös samtliga grundskolor är attraktiva för elever och föräldrar samt att våra arbetsplatser är kända för att ge de allra bästa förutsättningarna för det pedagogiska uppdraget och ledarskapet.Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning som vi gärna ser har en pedagogisk inritning. Om du har gått någon ledarskapsutbildning och/eller rektorsprogrammet är det meriterande. Du ska ha erfarenhet av att arbeta som ledare och från pedagogiskt arbete i grundskoleverksamhet. Har du tidigare arbetat som skolledare eller chef är även detta meriterande. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med att driva processer och pedagogiskt utvecklingsarbete samt har god kunskap om digitalisering i grundskolan.

Som person trivs du i en kontext med mycket folk runtomkring dig. Du skapar och upprätthåller därför goda relationer och etablerar samtidigt framgångsrika samarbeten. Vi ser också att du drar också åt det analytiska och metodiska hållet och trivs därför med ett strukturerat och organiserat tillvägagångssätt som du grundar på relevant informaton. Som en skola under uppbyggnad har vi mycket på gång och vi vill därför också att du trivs med att arbeta i det höga tempot det kan innebära.

Välkommen med din ansökan! Om arbetsplatsen

Hyllievångsskolan är en framtidsorienterad skola som främjar alla elevers utveckling och lärande. Skolans placering i gränslandet mellan staden och landet ger eleverna stora möjligheter till spännande och varierande lärmiljöer. Skolan utökas läsårsvis och är fullt utbyggd läsåret 2023/2024 till årskurs 6. Hyllievångsskolan främjar kollegialt samarbete, både utifrån planering av undervisning och genom innovativa lokaler.

Skolan stod färdigbyggd 2017 och är unikt utformad. Här finns inga traditionella korridorer, utan skolan är öppen och välkomnande. Skolan är byggd efter arbetslagen och lärarnas arbetsrum finns i anslutning till salar och grupprum. Förutom våra klassrum har vi två utomhusklassrum att använda på tredje våningen.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!


I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: enligt överenskommelseÖvrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Referens

20201997

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till