Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Biträdande planerare med ekonomiprofil till Trafikverket jobb i Malmö på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Biträdande planerare med ekonomiprofil till Trafikverket på Academic Work

Biträdande planerare med ekonomiprofil till Trafikverket

Academic Work Malmö, Skåne län Heltid
Nu söker verksamhetsområde Planering på Trafikverket en biträdande planerare med ekonomiprofil till Region Syd. Är du intresserad av att vara med och utveckla Trafikverkets arbete i gränssnittet mellan planering av åtgärder och ekonomisk uppföljning? Då har vi en spännande tjänst för dig!


Om tjänsten
Trafikverkets verksamhetsområde Planering har i uppdrag att bidra till samhällsutvecklingen och ge förutsättningar för goda rese- och transportmöjligheter. Åtagandena blir allt mer komplexa och intressanta i takt med att kraven på tillgänglighet, säkerhet, hälsa och miljö ökar.

För att ge de bästa förutsättningarna att lyckas i denna roll kommer vi erbjuda en unik möjlighet att som en del av tjänsten även ingå i ett skräddarsytt utbildningsprogram. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och kommer bland annat innehålla utbildning i åtgärdsvalsstudier, projektledning, självledarskap och presentationsteknik. Förutom utbildningen erbjuds även löpande coaching, för att få bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Rekrytering och programupplägg hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten hanteras av Academic Work. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.
Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med en stor variation av uppgifter åt två olika enheter; verksamhetsstyrningenheten & åtgärdsplaneringsenheten.

Rollen innefattar bland annat verksamhetsplanering, verksamhetsuppföljning, fakturering, rekvirering, prioritering och beställning av nya åtgärder. Du bryter ned tidplaner och anvisningar till regional nivå, samordnar arbetet samt gör rapporteringen till nationell nivå. Du följer kontinuerligt upp måluppfyllelse och resultat samt säkerställer hantering av avvikelser i projektens genomförande gällande tid, kostnad och innehåll. En viktig del av dina arbetsuppgifter är analyser av verksamheten och att utifrån analysresultat ge förslag på åtgärder.
Vi söker dig som

* Erhåller en uttagen ekonomiskt inriktad universitets- eller högskoleexamen inom ekonomi om minst 180 hp (examensbevis behöver uppvisas och får ej vara äldre än 36 månader)
* Har goda kunskaper i både engelska och svenska, i både tal och skrift, då kommunikation sker på båda språken
* Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet
* Har ett stort intresse för att skapa en hållbar samhällsutveckling

Har du tidigare arbetslivserfarenhet från en tjänst med liknande arbetsuppgifter är det meriterande men däremot inga krav för tjänsten.

Som person är du strukturerad, självgående och har god prioriteringsförmåga. Du är van att självständigt driva dina ärenden samtidigt som du har förmåga att arbeta i grupp. Du är analytisk med förmåga att väga samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden. Då arbetet innebär många kontakter är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och rollen ställer höga krav på att du har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga.

Övrig information

Start: november

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Malmö

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Trafikverkets verksamhetsområde Planering svarar för planering av trafik och för åtgärder i den statliga infrastrukturen vad gäller väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Här ligger ansvaret för att verka för att de transportpolitiska målen för tillgänglighet, säkerhet, miljö och hälsa uppnås. Planering är huvudingången till Trafikverket för medborgare, näringsliv, samarbetspartners och avtalskunder. Inom verksamhetsområdet ryms Trafikverkets sex regioner och de fyra nationella avdelningarna Trafik, Nationell Planering, Expertcenter och Transportkvalitet samt stabsfunktioner Kommunikation, HR, Verksamhetsstyrning och Trafikverkets Kundtjänst.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060653-SE