SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Biträdande kontorschef till Ludvig & Co jobb i Vetlanda på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Biträdande kontorschef till Ludvig & Co på Bravura

Biträdande kontorschef till Ludvig & Co

Bravura Vetlanda, Jönköpings län Heltid

Arbetar du som ekonom men har ett intresse för ledarskap och vill ta ett nästa steg i karriären? Lockas du dessutom utav möjligheten att få bygga upp ett starkt team på Sveriges största rådgivningsföretag? Då är tjänsten som biträdande kontorschef till Ludvig & Co den rätta tjänsten för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ludvig & Co.

Om företaget

Ludvig & Co är Sveriges största rådgivningsföretag med cirka 1300 medarbetare på 130 orter och över 75 000 kunder. Företaget erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi och skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling, som ger affärsnytta för småföretagare.

Ludvig & Co kontor ligger i Vetlanda där det totalt arbetar 22 personer. Företaget är framåtsträvande och söker nu en kontorschef som kommer att vara en bidragande faktor till kontorets fortsatta tillväxtresa. Du kommer att bli en del av ett härligt team beståendes av olika spetskompetenser.

Ludvig & Co är en arbetsgivare som värdesätter personlig utveckling, gemenskap och en hållbar livsstil. Som anställd ska du känna att du ges mycket ansvar samtidigt som du själv kan styra din tid och vardag. Du erbjuds en tydlig kunskapsmässig utvecklingskurva i en dynamisk och platt organisation där du snabbt får anta stort ansvar - samtidigt som du har roligt på jobbet!

Arbetsuppgifter

I rollen som biträdande kontorschef ingår du i ledningsgruppen för kontoren Växjö, Vetlanda och Älmhult. Du har personalansvar för 19 av kontorets medarbetare och ekonomiskt ansvar för kontorets resultat. Din viktigaste uppgift blir att coacha och inspirera kontorets medarbetare samt bygga starkt team och driva tillväxt. Detta innebär att du driver försäljnings-och marknadsföringsarbetet, fördelar resurser, följer upp resultatet för kontorets medarbetare samt utvecklar affären och hjälper medarbetarna att utveckla kundens verksamhet. Du kommer att ha en kombinerad roll där du även förväntas att ha en egen beläggning.

Vidare ansvarar du för att upprätthålla ett gott arbetsklimat där ni tillsammans arbetar mot uppsatta mål. Du har ett nära samarbete med andra kollegor inom företaget där ni får möjligheten att dela erfarenheter samt arbeta aktivt med kompetensutbyte inom regionen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Utbildning inom ekonomi eller redovisning
• Några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi och redovisning
• Branscherfarenhet är starkt meriterande
• God systemvana
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Vi söker dig som har ett intresse av att leda, inspirera och motivera andra människor. Du har intresset och förmågan att driva tillväxt och du är mån om att få med dig medarbetarna och tydliggöra vägen framåt. Vidare har du en god social förmåga och du är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Då rollen innebär många kontaktytor ser vi även att du är förtroendeingivande och ser ett värde i att samarbeta med andra.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Vetlanda
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information [ Link removed ]

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: biträdande kontorschef, rådgivare, redovisningskonsult, ekonomi, redovisning, konsult, senior, karriär, affär, kund, juridik, fastighet, ledarskap, chef, rekrytering, Vetlanda, Ludvig & Co

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 4064701