Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Biträdande Konstruktör inom styrteknik sökes! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Biträdande Konstruktör inom styrteknik sökes! på StudentConsulting

Biträdande Konstruktör inom styrteknik sökes!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Har du ett intresse för styrteknik? Är du nyutexaminerad civil - eller högskoleingenjör inom automation, mekatronik eller liknande? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en biträdande konstruktör till vår kund. Företaget är ett av världens ledande företag inom dess bransch och erbjuder hållbara lösningar inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi.

Kunden har 8 affärsområden varav ett är Systems. På Systems finns avdelningarna El, VVS samt Styrteknik. I rollen som biträdande konstruktör kommer du tillhöra avdelningen Styrteknik och ha ett gott samarbete med de övriga avdelningarna. Styrteknik arbetar dels med automation inom infraprojekt, t.ex. tunnlar och broar, fastighetsautomation, BIM-samordning samt utrustningsplanering för vårdbyggnationer.

Inledningsvis får du genomgå en kortare introduktion sedan arbeta i uppdrag med konstruktörer och uppdragsledare och löpande bli utbildad mer inom teknikområdet. Det du bland annat kommer att:

- Projektera och ta fram handlingar så som driftkort och ritningar där oftast CAD och officeprogrammet används till viss del kunna navigera Navis/ revit.
- Arbeta såväl i team som självständigt i ett uppdrag som omfattar främst styrsystem och du kommer att vara delaktig i avdelningens utveckling av en kunskapsbaserad verksamhet.
- Du kommer arbeta fritt och stimulerat och med olika typer av projekt, för att du ska få en bredare erfarenhet.
- Följa uppdragsprocessen med hjälp av handböcker och manualer.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du får en anställning hos StudentConsulting men arbetar ute hos vår kund. Start för tjänsten är omgående och det är en tillsvidareanställning. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har civil - eller högskoleingenjörsutbildning, gärna inom automation, mekatronik, mekanik eller liknande. Du har ett fördjupat intresse för styrteknik och det är meriterande om du tidigare arbetat inom området. Vidare är du flytande i svenska och ansvarstagande. För att lyckas i rollen är du även engagerad, självständig och har en god kommunikativ förmåga. Du ska även ta ansvar, vara lyhörd och ha en vilja av att utvecklas. Du har ett intresse för infrastruktur och du trivs att arbeta i grupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: automation, Styrteknik, Kontruktör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59560