Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Biträdande jurister inom aktiemarknadsrätt till DLA Piper jobb i Stockholm på Sharp Recruitment & Consultants

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Biträdande jurister inom aktiemarknadsrätt till DLA Piper på Sharp Recruitment & Consultants

Biträdande jurister inom aktiemarknadsrätt till DLA Piper

Sharp Recruitment & Consultants Stockholm, Stockholms län Heltid

Biträdande jurister inom aktiemarknadsrätt till DLA Piper

Vi fortsätter vår tillväxtresa och expanderar vår verksamhet inom aktiemarknadsrätt. Vill du ta ditt nästa steg i karriären och utvecklas tillsammans med oss?

På DLA Piper blir du en del av ett skickligt Corporate-team med bred erfarenhet av nordiska och internationella transaktioner med inriktning på allt från venture capital till aktiemarknadsrätt. Vi verkar bland annat inom områden för teknologi, energi, infrastruktur och fastigheter och våra klienter finns såväl på den svenska som på den globala marknaden.

Vår aktiemarknadsgrupp består idag av fem delägare och tolv biträdande jurister med bred erfarenhet av samtliga områden inom aktiemarknadsrätt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig gedigen kompetensutveckling i form av utbildning, både lokalt och internationellt, i kombination med mentorskap och kontinuerlig feedback. Vår spelplan sträcker sig långt bortom Sveriges gränser vilket gör att vi kan erbjuda goda möjligheter till secondments på våra DLA Piper-kontor runt om i världen.

Hos oss bygger du upp ditt professionella nätverk internationellt och bidrar till att skapa långsiktigt värde för våra klienter. Vi har en kultur som uppmuntrar och värderar individuella möjligheter i kombination med inkludering och lagarbete. Här går personlig tillväxt hand i hand med professionell utveckling.

Din profil

Vi söker dig som har ca 4–5 års erfarenhet från advokatbyrå och aktiemarknadsrätt. Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift, goda akademiska meriter, affärsmässighet och en personlighet som går i linje med våra värderingar.

Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse. Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor vänligen kontakta Ron Cohen +46 73 518 51 88 [ Link removed ] . 

Om DLA Piper

DLA Piper är en av världens största advokatbyråer med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag ca 200 medarbetare. Här blir du en del av en gemenskap som bygger på samarbete och stöttning. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på [ Link removed ] .

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at [ Link removed ] [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1334694-276545