Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Biträdande jurist till Setterwalls miljörättsgrupp job in Malmö at Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Biträdande jurist till Setterwalls miljörättsgrupp på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Biträdande jurist till Setterwalls miljörättsgrupp

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

I vår topprankade miljörättsgrupp kommer du att arbeta med utvecklande och intressanta frågor och ärenden tillsammans med andra mycket kompetenta och drivna kollegor. Du kommer redan från start att få mycket eget ansvar och genom dina juridiska kunskaper, ditt engagemang och din förmåga till initiativ kommer du ges möjlighet att nå stor framgång hos oss. Du finner alltid stöd i form av en handledare och kollegor som tillsammans med dig ansvarar för din personliga och affärsmässiga utveckling inom ditt specialistområde. Vi värdesätter en affärsorienterad profil, som genom att ta ansvar och vara kvalitetsmedveten, hjälper oss att fortsätta överträffa klienternas förväntningar. Vi tror på teamets framgång, och såväl för dig som för oss är det naturligt att gemensamt bidra till både teamets och byråns utveckling.

Vi engagerar dig i spännande uppgifter med fokus på ansvar, kvalitet och professionalism i paketeringen till våra klienter. Hos oss blir du direkt en del av vår aktiva och omväxlande arbetsmiljö, med prestigelös gemenskap och som ger utrymme för en ständig utveckling av dina kunskaper och din kompetens.

Arbetsbeskrivning:

Med placering i miljörättsgruppen i Malmö kommer du att arbeta med miljörättens alla delar. Vi arbetar med allt från vattenrättsliga prövningar till ärenden som rör industrier, förbränningsanläggningar och vindkraftsparker. Det kan gälla täkt- eller infrastrukturprojekt eller hur miljörisker bör beaktas vid en företagsöverlåtelse eller försäljning av en fastighet. Vi biträder även klienter vid investeringar i infrastruktur och vid entreprenader och markexploatering. Det kommer finnas möjlighet att specialisera sig särskilt mot just miljörätt i transaktioner. Våra miljörättsspecialister driver även vatten- och miljöärenden i domstol och jobbar regelbundet med att förebygga och eliminera miljörättsliga problem och risker videxploateringar, förvärv och andra slags projekt.

Vem är du?

Vi söker dig som har juristexamen och tre till fem års relevant arbetslivserfarenhet av miljörättsliga frågor från en organisation, advokatbyrå eller bolag. Du har ett stort intresse för miljörätt och trivs i konsultrollen. Är du tingsmeriterad är det meriterande men inte ett krav. Mångfald är avgörande för vår framgång, därför lägger vi också stor vikt vid personliga egenskaper.

För att passa i denna roll hos oss är du både ödmjuk, engagerad, noggrann, ansvarsfull och har ett proaktivt arbetssätt. Du har en vilja att ständigt utvecklas och skapa goda förutsättningar för att framgångsrikt leverera kvalificerad och kvalitativ rådgivning i varje ärende och i varje moment.

Våra ärenden har ofta en internationell dimension och du förutsätts ha mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Swetterwalls med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vänligen bifoga examensbevis med din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via email. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på nummer 073 690 50 18 alt via [ Link removed ] .

Välkommen med din ansökan!

För mer information om vår verksamhet se www.setterwalls.se/om-oss/kontor/malmo


 

Rekommenderade jobb

Biträdande jurist till Setterwalls miljörättsgrupp
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Malmö Heltidsanställd
Extrajobb som terminalarbetare för kvällsjobb vid Sturup!
StudentConsulting Skåne län - Svedala Deltidsanställd
Ej angett
Studerande lagerarbetare till blomsterlager!
StudentConsulting Skåne län - Malmö Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: E203BDA2513C455495605A0AB97D2B49