Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Biträdande jurist jobb i Stockholm på Karisma Rekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Biträdande jurist på Karisma Rekrytering

Biträdande jurist

Karisma Rekrytering Stockholm, Stockholms län Heltid

”Advokatfirman Pedersen AB är genom specialisering på entreprenadrätt med och utformar vårt framtida samhälle.”

Vi har nu ett behov av att växa och söker nya medarbetare. Vill du bli en del av vårt team? Vi söker just nu dig som är biträdande jurist som är notariemeriterad eller motsvarande erfarenhet.

Advokatfirman Pedersen har lång och gedigen erfarenhet inom rättsområdena entreprenadrätt, konsulträtt, och offentlig upphandling. Vårt huvudsakliga rättsområde är entreprenadrätt och vi ser därför gärna att du är speciellt intresserad av att arbeta och utvecklas inom detta rättsområde. Läs mer om företaget på [ Link removed ]

Vi är stolta över den starka teamkänsla som vi byggt upp och våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Vår arbetsplats är därför ett ställe där vi trivs, utvecklas och utmanas. Det som utmärker arbetet hos oss är att även juniora biträdande jurister tidigt får klientkontakt och en helhetsbild av de ärenden vi arbetar i.

Vi söker dig som är engagerad, driven och vill bli bäst inom våra rättsområden. Detta förutsätter att du har en god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i grupp. Det är en fördel om du är tingsmeriterad eller har liknande erfarenheter från advokatbyrå eller motsvarande.

Vi kommer att hålla intervjuer löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 20 december 2021. Ansökan samt betyg lämnar du direkt på [ Link removed ] . Om du har några frågor får du gärna ringa Agneta Ståhl, Karisma Rekrytering AB, 0706-501940.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1442404-308900